Έντυπη Έκδοση

ΕΞΟΔΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ * ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τζάμπολ με παραίτηση

Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Παναθηναϊκός, με σχεδόν πλήρως ανανεωμένη ομάδα, που οραματίζεται τη νέα εποχή. Ο μόνιμα τα τελευταία χρόνια μεγάλος χαμένος Ολυμπιακός, που ασχολείται με τη σύνταξη ανακοινώσεων κατά του «εχθρού» Δημήτρη Γιαννακόπουλου και χάνει την ουσία, μαζί με τον κόσμο της ομάδας, ύστερα από την ήττα-σοκ από τον «αιώνιο» αντίπαλο και την παραίτηση Μπαρτζώκα.

Η λογική λέει ότι οι «αιώνιοι» και φέτος θα φάνε τα μουστάκια τους για τον τίτλο του πρωταθλητή Η λογική λέει ότι οι «αιώνιοι» και φέτος θα φάνε τα μουστάκια τους για τον τίτλο του πρωταθλητή Μία ομάδα, ο Πανιώνιος, που τουλάχιστον στην πρεμιέρα θα παραταχθεί με εφήβους και δίχως κανείς να γνωρίζει αν και πότε θα φτιάξει ανταγωνιστικό ρόστερ.

Η... νεοφώτιστη ΑΕΚ, που έχει σηκώσει στο όνομα της φανέλας και της ιστορίας της το δικό της «μπαϊράκι», πηγαίνοντας κόντρα σε όλους και όλα, απειλώντας με τη στάση της να τινάξει τις συμφωνίες της Λίγκας στον αέρα. Και άλλες δέκα ομάδες που δεν γνωρίζουν ακόμη αν ο οικονομικός προγραμματισμός που έχουν κάνει θα ισχύσει μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας των κεντρικών συμφωνιών του χορηγού της λίγκας, αλλά και του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας Κάπως έτσι έχει διαμορφωθεί το παζλ του πρωταθλήματος της Α1, που κάνει σήμερα το απόγευμα «τζάμπολ» σε επτά γήπεδα σε όλη την Ελλάδα. Ενα πρωτάθλημα που αγωνιστικά αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστικό από το προηγούμενο, αλλά με την ποιότητα στα ρόστερ των ομάδων συνεχώς να πέφτει. Μεγάλο ζητούμενο; Αν οι δύο «αιώνιοι», εκτός από το να τσακώνονται -μέσω ανακοινώσεων, τοποθετήσεων και δηλώσεων-, θα βρουν αντίσταση από κάποια ή κάποιες από τις άλλες ομάδες. Κάτι που στην προετοιμασία φάνταζε πιθανό, βλέποντας τους πειραματισμούς και την έλλειψη χημείας στον νταμπλούχο Παναθηναϊκό, αλλά με τις ισορροπίες να αλλάζουν άρδην μετά την πέρα από κάθε λογική νίκη του την Πέμπτη το βράδυ στο Κύπελλο, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ολυμπιακός
Μπάσκετ
Προπονητές/Μάνατζερ