Έντυπη Έκδοση

Αιώνια κόντρα

Εν αρχή ην οι δύο μόνιμοι τα τελευταία χρόνια μονομάχοι. Η λογική λέει ότι και φέτος θα φάνε τα μουστάκια τους για τον τίτλο του πρωταθλητή, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται, στα χαρτιά τουλάχιστον, πιο πλήρης, έτοιμος και δυνατός κόντρα σε έναν πειραματικής μορφής Παναθηναϊκό, που επιχειρεί την περιβόητη ελληνοποίηση που είχε προαναγγείλει ο ιδιοκτήτης του.

Ομως η νίκη των «πράσινων» στον προημιτελικό του Κυπέλλου έδειξε πως «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλο τα ίδια μένουν», αφού τα σχολιαρόπαιδα του Ιβάνοβιτς έκαναν μια μπουκιά τους φοβισμένους από το «νόμο» του ΟΑΚΑ «ερυθρόλευκους».

Στον Παναθηναϊκό, όπου υπάρχουν εμφανείς αδυναμίες και ελλείψεις, θα κάνουν τεράστιο λάθος να πιστέψουν ότι έφτιαξαν ήδη ομάδα. Στον δε Ολυμπιακό, μετά και τα όσα έγιναν από την επιτροπή... υποδοχής στο ΣΕΦ τα ξημερώματα της Παρασκευής, έχει χαθεί το μέτρο και η... μπάλα. Ο Μπαρτζώκας εξωθήθηκε σε παραίτηση, με τον Μίλαν Τόμιτς να αναλαμβάνει υπηρεσιακός. Οι εξελίξεις είναι θεαματικές με το «καλημέρα» της σεζόν και με τους Αγγελόπουλους να συνεχίζουν να ασχολούνται περισσότερο με το αν και πώς θα τιμωρηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κοιτάζοντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος και τον κόσμο της ομάδας τους.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός
Αθλητικό ρεπορτάζ