Ηλεκτρονική Έκδοση

Γραπτή δήλωση Δ.Γιαννακόπουλου

«Ο Ολυμπιακός συνέχεια δικαιολογούσε τις ήττες του»

Η παραίτηση του Μπαρτζώκα δεν πέρασε... απαρατήρητη από τον ισχυρό άντρα των πρασίνων

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τοποθετήθηκε για την απομάκρυνση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Ο Δημήτρη Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση τόνισε πως η παραίτηση του Μπαρτζώκα από την θέση του προπονητή του Ολυμπιακού είναι η εξήγηση τα τελευταία δύο χρόνια οι ερυθρόλευκοι προσπαθούσαν να μειώσουν τις επιτυχίες των πρασίνων προβάλλοντας διαιτησία και θεσμικά όργανα.
 
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:
«Από τον Φεβρουάριο του 2013 και μετά όταν άρχισε η πορεία προς τα δυο συνεχόμενα νταμπλ, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός διαρκώς παρουσιάζεται ως το δήθεν θύμα της ΚΕΔ, των διαιτητών, της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και όχι του Παναθηναϊκού όπως ισχύει πραγματικά.
 
Άρα ουδέποτε υπήρξε θέμα ικανότητας ή επάρκειας προπονητή στο διάστημα αυτό, πάντα σύμφωνα με την εκτίμηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός!
 
Η αποδοχή λοιπόν της παραίτησης του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί ταυτόχρονα και παραδοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι τόσο καιρό το μόνο που έκανε ήταν να μειώνει τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού σε βάρος της, να λασπολογεί και να συκοφαντεί τους πάντες, ώστε να δικαιολογήσει τις ήττες της.
 
Διαφορετικά, θα έπρεπε να στηρίξει τον κ. Μπαρτζώκα παρά την απαίτηση των οπαδών της όπως εκφράστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.
 
Μετά την κατάρρευση όλων των επικοινωνιακών τεχνασμάτων τους λοιπόν, προσδοκούμε σε αλλαγή πλεύσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός».
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Α1
Δ.Γιαννακόπουλος