Ηλεκτρονική Έκδοση

Τρένο ξανά για Κόρινθο, Άργος, Ναύπλιο

Διαβεβαιώσεις για επαναλειτουργία εντός εξαμήνου της σιδηροδρομικής γραμμής Ναύπλιο - 'Αργος - Κόρινθος με άμεση αποκατάσταση και ανακαίνιση του υπάρχοντος σιδηροδρομικού δικτύου, καθώς και του τερματικού σταθμού στο Ναύπλιο παρείχε στον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Α.Ε. Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, που επισκέφθηκε την Αργολίδα και το Ναύπλιο.

(Κ.Μάντζιαρης-Eurokinissi) (Κ.Μάντζιαρης-Eurokinissi)

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε χθες στο δημαρχείο Ναυπλίου, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, υπογράμμισε την πρόθεση της κυβέρνησης να επαναλειτουργήσει η σιδηροδρομική γραμμή του Ναυπλίου, ως επέκταση του προαστιακού με ανταπόκριση Κόρινθο - Αθήνα.
 
Ο δήμαρχος Ναυπλιέων υποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση το σχέδιο επανεκκίνησης του σιδηροδρόμου στο Ναύπλιο, γιατί, όπως σημείωσε «η λειτουργία του σιδηροδρομικού σταθμού αποτελούσε πάγιο αίτημα της δημοτικής αρχής προς την κυβέρνηση, αφουγκραζόμενη τα αιτήματα και τις ανάγκες των πολιτών. Ξεπεράστηκαν δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα σήμερα να ανακοινώνεται στο επιβατικό κοινό ότι ο σταθμός θα επαναλειτουργήσει και το τρένο θα ξανασφυρίξει στο Ναύπλιο».
 
Πηγή: ΑΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Συγκοινωνίες-Μεταφορές
ΟΣΕ