Ηλεκτρονική Έκδοση

Για πρόκληση ανησυχίας στους πολίτες, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Σ. Βούλτεψη

«Ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν έπεισε κανέναν για το …«πρόγραμμά» του, αλλά σκόρπισε την ανησυχία στους πολίτες για τις πραγματικές προθέσεις του. Και καθώς η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει και σήμερα την απειλητικά υπονομευτική τακτική του», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και την έξοδο από το μνημόνιο.

«Μετά τη δεινή ήττα του στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για την πανωλεθρία του» αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση. λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ πως η κυβέρνηση «επιχειρεί να δεσμεύσει  την χώρα με διαιώνιση του μνημονίου ως απαραίτητου συνοδευτικού μιας νέας «προληπτικής γραμμής χρηματοδότησης» και πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία που δεν θα έχει την έγκρισή του».

Μάλιστα, η Σ. Βούλτεψη σημειώνει «πως δεν περίμεναν τουλάχιστον να επιστρέψει από τις ΗΠΑ ο κ. Σταθάκης, όπου έλαβε μέρος στο (κεκλεισμένων των θυρών) συνέδριο της Bank of America και της Merrill Lynch, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας;Δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν τα μαντάτα από την «κοιλιά του κήτους;».
 
Χθες ο κ. Σταθάκης έκανε λόγο για αποτυχία του μνημονίου στην Ελλάδα και τόνισε την ανάγκη ριζικής αλλαγής πολιτικής.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κυβέρνηση