Έντυπη Έκδοση

Και διμέτωπο και γέφυρες στήνει ο Στ. Θεοδωράκης

Σε διπλό ταμπλό κινείται ο Σταύρος Θεοδωράκης ανοίγοντας διμέτωπο σε Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα ψάχνει «σημεία επαφής» και με τους δύο. Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε, με αφορμή την αντιπαράθεση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, ότι «ο Σαμαράς και ο Τσίπρας έχουν ολοκληρωμένο σχέδιο για την επιβίωση των κομμάτων τους αλλά όχι για τη σωτηρία της χώρας.

Ο καβγάς τους γίνεται για το πάπλωμα και όχι για τις ανάγκες της κοινωνίας». Ταυτόχρονα δηλώνει ότι «έχουμε μεγάλες διαφορές με ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. αλλά είμαι υποχρεωμένος να αναζητήσουμε τα σημεία επαφής που θα επιτρέψουν αύριο στο Ποτάμι να καταθέσει μια κυβερνητική πρόταση για τη χώρα» και προσθέτει ότι δεν θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που θα μετέχουν «ακροδεξιοί ή σταλινικοί».

Παράλληλα ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων του κόμματός του στη Φυλή, κατηγόρησε την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για «μαγικές λύσεις» και την κάλεσε να αναθεωρήσει την απόφασή της για ακύρωση των διαγωνισμών παρά τα «λάθη, τις ασάφειες, και πολλές διατάξεις που πιθανόν ευνοούν κάποιους συγκεκριμένους εργολάβους», προσθέτοντας ότι στους υπάρχοντες όρους των διαγωνισμών θα πρέπει να γίνουν «βελτιώσεις» και «τροποποιήσεις».

Σε ό,τι αφορά στην εγκληματικότητα και την παραβατικότητα, ο Σταύρος Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ της μεγαλύτερης αστυνόμευσης με τη «συνεχή παρουσία των αστυνομικών πεζοπόρων τμημάτων σε όλη την περιοχή» και επισήμανε την ανάγκη «απόλυτης νομιμότητας».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Το Ποτάμι