Έντυπη Έκδοση

Ψάχνεις δουλειά; Πέρασε από το φόρουμ

Είστε νέος ή νέα και ψάχνετε δουλειά; Θέλετε να μάθετε τι προοπτικές υπάρχουν στους κλάδους που έχετε σπουδάσει; Αναζητείτε εργασία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό;

Παρακολουθήστε τη σημερινή ημερίδα υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, που πραγματοποιείται από τις 10.00 στο DEREE - The American College of Greece, Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, τηλ.: 2106009800.

Η AIESEC διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Youth to Business Forum, μια ημερίδα που λαμβάνει χώρα σε διάφορα μέρη στον κόσμο και φέρνει σε επαφή τους νέους με τον κόσμο των επιχειρήσεων προκειμένου να συζητήσουν και να αφουγκραστούν σύγχρονα και παγκόσμια θέματα.

Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο νέων που επηρεάζει θετικά την κοινωνία μέσα από την ενδυνάμωση των προσωπικών και θετικών χαρακτηριστικών τους. Ιδρύθηκε το 1948 στη Στοκχόλμη και σήμερα βρίσκεται σε 124 χώρες, απαριθμώντας πάνω από 100.000 μέλη! Οραμά της είναι η Παγκόσμια Ειρήνη και η εκπλήρωση των ανθρώπινων δυνατοτήτων. Το Youth to Business Forum έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στον ακαδημαϊκό και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και ραγδαίων αλλαγών δίνει τη δυνατότητα στους νέους να ενημερωθούν, να εκφραστούν και να αναλάβουν δράση ώστε να φέρουν την αλλαγή τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Αψηφώντας την αβεβαιότητα, οι νέοι μπορούν να συμμετάσχουν σε διαδραστικά workshops και ομιλίες, αλληλεπιδρώντας τόσο με φοιτητές από όλη την Ευρώπη και τη Β. Αμερική όσο και με εκπροσώπους του επιχειρηματικού αλλά και του ακαδημαϊκού χώρου. Ετσι, θα τους δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να αναδείξουν ιδέες και να προτείνουν λύσεις πάνω σε σύγχρονα θέματα που τους απασχολούν, διεκδικώντας το μέλλον που τους αξίζει!

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Απασχόληση και ανεργία
Εργασιακά θέματα