Έντυπη Έκδοση

Η ERT Open στις Βρυξέλλες

Εργαζόμενοι του ERT Open, προερχόμενοι από τους περιφερειακούς σταθμούς, επισκέπτονται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έπειτα από πρόσκληση της ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα.

Σκοπός της επίσκεψής τους, η οποία πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 16 Οκτωβρίου, είναι μέσα από επαφές και ζυμώσεις να ενημερώσουν τους Ευρωπαίους βουλευτές για την άνευ προηγουμένου κυβερνητική απόφαση που έριξε μαύρο στην ενημέρωση και τη δημοκρατία, για τα δίκαια αιτήματα του αγώνα τους, καθώς και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στις Βρυξέλλες θα συναντηθούν με ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ευρωβουλευτές της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ομάδας της Αριστεράς και άλλων κομμάτων, εκπροσώπους της αρμόδιας για την πολιτική της πληροφορίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κοινοβουλευτικής επιτροπής (CULT).

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον επικεφαλής της UNI Global Union Media Entertainment & Arts, ενώ ύστερα από πρόσκληση του εκπροσώπου των εργαζομένων Luk Vandenhoeck, θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση των εργαζομένων του Δημόσιου Τηλεοπτικού Σταθμού του Βελγίου VRT.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
TV & Media
ΕΡΤ
Τηλεόραση