Ηλεκτρονική Έκδοση

Οπαδοί του «δικεφάλου»

Τέλος στην κατάληψη στα γραφεία του ΠΑΟΚ

Αποχώρησαν οι οπαδοί χωρίς να πραγματοποιηθεί κάποιο παρατράγουδο

Σε πολύ ειρηνικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κατάληψη των οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ομάδας το μεσημέρι της Δευτέρας (13/10). Στόχος τους ήταν η απομάκρυνση των Γεροντίδη και Μαυρομάτη από τις θέσεις που έχουν στην ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα οπαδοί του "δικεφάλου" λίγο μετά της 12:00 συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα, εκφράζοντας τα παράπονα τους για τις συμπεριφορές των Ηλία Γεροντίδη  (υπεύθυνος ασφαλείας) και Αχιλλέα Μαυρομάτη (νομικός). Κι αυτό γιατί κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την δικαιοσύνη δεν έχουν την απαιτούμενη στήριξη από τους νομικούς της ομάδας.
 
Ετσι αφού ενημέρωσαν τους παράγοντες για την κατάσταση που επικρατεί αποχώρησαν από τα γραφεία χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
 
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα αφού είδε τους Παπαδόπουλο και Μαντούρο να μπαίνουν κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεως της ομάδας. Ενώ ο Τζαβέλλας θα υποβληθεί την Τρίτη (14/10) σε υπέρηχο για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο