Ηλεκτρονική Έκδοση

Το πρόσωπο καμπάνιας της UNICEF

Ο Μπέκαμ κατά του Έμπολα

Την δική του μάχη για την αντιμετώπιση της φονικής επιδημίας του Έμπολα θα δώσει ο Ντέιβντ Μπέκαμ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπεκαμ θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας της UNICEF και θα στέλνει τις δικές του συμβουλές στις χώρες της δυτικής Αφρικής.

Στόχος της εκστρατείας είναι η κατανόηση της σημασίας της καθαριότητας από τους κατοίκους της Σιέρα Λεόνε, Λιβερίας και Γουινέας. 
 
Έτσι στις περιοχές αυτές θα προβάλλονται βίντεο, όπου ο Μπέκαμ θα δίνει της δικές του συμβουλές για την καθημερινή υγιεινή.
 
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Σιέρα Λεόνε, Ίσα Γιόχανσεν τόνισε:  
«Η συμμετοχή του Ντέιβιντ Μπέκαμ σε αυτήν την εκστρατεία έχει τεράστια σημασία για εμάς και είμαστε ευγνώμονες. Στη Σιέρα Λεόνε, το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία. Όλοι οι άνδρες, οι γυναίκες και τα παιδιά αγαπούν έναν ποδοσφαιριστή ή μία ομάδα από την Premier League, αλλά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ο αγαπημένος τους. 
 
Το μήνυμά του θα μεταδοθεί σε όλη την χώρα και στο σύνολο της Δυτικής Αφρικής, και θα αυξήσει τη σημασία του πώς να καταπολεμήσουν τη νόσο με απλά πράγματα όπως η σωστή καθαριότητα. Η χώρα μας και το σύνολο της Δυτικής Αφρικής αντιμετωπίζει ένα φοβερό δράμα και ο αριθμός των νεκρών είναι πολύ μεγάλος».
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπέκαμ
Αθλητισμός