Ηλεκτρονική Έκδοση

Εθνική Νέων

Πλήρωνει το μάρμαρο για το 10-0 ο Τζαλακώστας

Παρελθόν από την Εθνική Νέων όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η βαριά ήττα της Εθνικής Νέων με 10-0 από την Ελβετία δρομολόγησε σημαντικές εξελίξεις με τον Βασίλη Τζαλακώστα να θεωρείται παρελθόν πριν καν ζεστάνει τον πάγκο σε επίσημα παιχνίδια, ενώ έρχονται και βαριές «καμπάνες» σε παίκτες.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, η ΕΠΟ έχει πάρει την απόφαση ( θα ανακοινωθεί την Τρίτη  μετά την σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου), να απομακρύνει τον Τζαλακώστα που καλά καλά δεν έχει προλάβει να βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής Νέων σε επίσημο παιχνίδι και θα τον αντικαταστήσει ο ο Κώστας Τσάνας (προπονητής της Ελπίδων).
 
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός  όμως δεν θα είναι ο μόνος που θα την πληρώσει την ντροπιαστική ήττα,  καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΠΟ σκέφτεται να τιμωρήσει και ορισμένους παίκτες για πειθαρχικά παραπτώματα, στα οποία φέρονται να υπέπεσαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της ομάδας για τα δυο ματς με την Ελβετία. Οι ποδοσφαιριστές απειλούνται μέχρι με αποκλεισμό από την Εθνική Νέων ενώ δεν θα κληθούν ούτε  στο επόμενο κλιμάκιο αυτό της ελπίδων.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Εθνική Ομάδα Νέων