Έντυπη Έκδοση

Επιτέλους «Τρίχες»

Το κανάλι, ο ΑΝΤ1, τη χαρακτηρίζει «καθαρή κωμωδία καταστάσεων» (προφανώς ονομασία προέλευσης), 35'-45' αυτοτελών επεισοδίων (θα εξαρτηθεί από την τηλεθέαση) και κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22.15. Οι πολυσυζητημένες «Τρίχες» διά χειρός Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου έρχονται λοιπόν κάθε Τρίτη και Παρασκευή την ίδια ώρα, μέσα από το κομμωτήριο «Sex & The Hair».

Εκεί όπου άντρες και γυναίκες κάθονται για έναν γρήγορο καλλωπισμό και μπροστά στο πιστολάκι των κομμωτών ανοίγουν την ψυχή τους. Οι βασικοί πρωταγωνιστές βιώνουν καθημερινές αλλά και ακραίες καταστάσεις, οι οποίες κορυφώνονται με την παρουσία ενός ή δύο guest σε κάθε επεισόδιο.

Παράλληλα, ξετυλίγονται και οι διαπροσωπικές σχέσεις των πρωταγωνιστών. Κάτι σαν εξελιγμένο «Κόκκινο Δωμάτιο» δηλαδή. Στο πρώτο επεισόδιο, η Καιτούλα Καραντάνου (Βασιλική Ανδρίτσου), η οποία διατηρεί ένα κομμωτήριο στο Θησείο, κινδυνεύει να βάλει λουκέτο και λόγω έλλειψης πελατών, αλλά και λόγω της απόφασης της ιδιοκτήτριας του ακινήτου, κυρίας Πολυκάρπου (Μαρία Κατσανδρή) να κάνει έξωση στην Καιτούλα και στο σύζυγό της Τάσο Καραντάνο (Νίκο Μουτσινά). Ετσι η Καιτούλα οδηγείται σε ακραίες αποφάσεις με απώτερο στόχο να διαφημίσει το κομμωτήριο και να επιβιώσει.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Τηλεοπτικοί σταθμοί
TV & Media