Έντυπη Έκδοση

Περιοριστικά μέτρα

Πάνω από 40 οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν χθες στα γραφεία της ομάδας στην Τούμπα και ζήτησαν, χωρίς νεύρα ή ζημιές, απ' τους παρευρισκόμενους να μεταφερθεί στον Ιβάν Σαββίδη το ένα και μοναδικό τους αίτημα.

Να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να απαλλαχθούν από τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε κάποιους οπαδούς οι οποίοι έχουν συλληφθεί παλιότερα σε κατά καιρούς επεισόδια ή εφόδους της Αστυνομίας. Οι οπαδοί, αν και ελεύθεροι, έχουν το μέτρο να παρουσιάζονται σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, δυο ώρες πριν και δυο ώρες μετά. Ορισμένοι πρέπει να κάνουν το ίδιο κι όταν παίζει και ο Αρης, και δύο οπαδοί και όταν παίζει η Καβάλα! Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει σχεδόν κάθε Σάββατο, Κυριακή και μερικές φορές και μεσοβδόμαδα να είναι επί 6 ώρες στο αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα πρώτα είχαν εκδώσει ανακοίνωση, το βράδυ της Παρασκευής, με οξύ ύφος σε βάρος του υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ, Ηλία Γεροντίδη και του νομικού συμβούλου Αχιλλέα Μαυρομάτη, των οποίων μάλιστα ζήτησαν και την απομάκρυνση.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητικό ρεπορτάζ
ΠΑΟΚ
Αστυνομικό ρεπορτάζ