Ηλεκτρονική Έκδοση

Γιαννακόπουλος VS Αγγελόπουλοι

Πιο χαμηλά, ακόμα πιο χαμηλά η κόντρα των δυο «αιωνίων»

Νέα σκληρή επίθεση εξαπέλυσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον ως δειλό συκοφάντη. Με προσωπική δήλωση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δίνοντας τους ραντεβού στο δικαστήριο-παρκέ όπου «θα συνεχίσει να χτυπάει παλαμάκια, γιατί είναι εθισμένοι στην ήττα»

Αυτή η κόντρα δεν έχει τέλος. Οι πρόεδροι των δυο ομάδων έχουν ξεκινήσει ένα αβυσσαλέο πόλεμο ανακοινώσεων που προκαλεί σοκ στο φίλαθλο κοινό.

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που υποστηρίζει ότι τα αφεντικά του Ολυμπιακού φοροδιαφεύγουν. Αμέσως οι νέα  οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έβγαλαν σκληρή ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον πρόεδρο της "πράσινης" ΚΑΕ να απαντά εκ νέου σκληρά με προσωπική του δήλωση. 
 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
 
Συνεπής και εθισμένος στις παράνομες πρακτικές του, ο Δ. Γιαννακόπουλος επανήλθε μέσω του newsbomb και των λοιπών κίτρινων ιστοσελίδων που ελέγχει και κατευθύνει για να μας εμφανίσει ως τάχα φοροφυγάδες που έχουμε ζημιώσει (!) το Ελληνικό Δημόσιο με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ο εθισμός, όμως έχει παρενέργειες και οδηγεί σε φαιδρότητες.
 
Γιατί, απλούστατα, τα «στοιχεία» που επικαλείται ως δήθεν θησαυρό αποκαλύψεων δεν είναι παρά έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν και ισχυρισμοί που προβλήθηκαν από πρόσωπο το οποίο ήδη έχει καταδικασθεί με την ανώτατη ποινή κάθειρξης (10 ετών) για απάτες σε βάρος του πατέρα μας Κων. Αγγελόπουλου.
 
Τα συμπτώματα και αποτελέσματα της χρήσης είναι γνωστά. Δεν μας εκπλήσσει που ένας δειλός συκοφάντης προσφεύγει σε έναν απατεώνα επιχειρώντας να μας πλήξει με ανύπαρκτες κατηγορίες. Αυτό που μας εκπλήσσει είναι η απύθμενη θρασύτητα τόσο του Δ. Γιαννακόπουλου όσο και των εκδικητικών υποβολέων του.
 
Αντί ο έκπτωτος Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα για την οικονομική διαχείριση και τους ισολογισμούς της, προσπαθεί άτεχνα να αντιστρέψει την πραγματικότητα σε βάρος μας, χρησιμοποιώντας (παράνομα) το περιεχόμενο μιας δικογραφίας για την οποία η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί οριστικά.
 
Οι χειριστές της δικογραφίας, που τώρα έχουν σπεύσει στο πλευρό του Δ. Γιαννακόπουλου ασφαλώς γνώριζαν ότι η διαδρομή της οικογένειας μας είναι αδιάστικτη και δεν  μπορούν να την αγγίξουν αυτά τα «στοιχεία». Εάν ο αφελής Δ. Γιαννακόπουλος προσποιείται ότι το αγνοεί, τότε είναι καιρός να το πληροφορηθεί πανηγυρικά, έστω και στις αίθουσες των δικαστηρίων, που τείνουν να εξελιχθούν στον φυσικό του χώρο.
 
Παναγιώτης  Κ. Αγγελόπουλος
 
Γιώργος Κ. Αγγελόπουλος» .
 
Γιαννακόπουλος: «Θα συνεχίσω να σας χτυπάω παλαμάκια» 
 
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως ήταν φυσικό δεν έμεινε αναπάντητη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο., που με προσωπική δήλωση του, αναφέρθηκε στις διαφορές που έχουν στην ιστορική διαδρομή τους οι δύο οικογένειες, ενώ έδωσε ραντεβού με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στην αίθουσα του δικαστηρίου κλείνοντας  με μία υπόσχεση...
 
«Συμφωνούμε μαζί τους… Η διαδρομή και ο πλουτισμός της οικογένειας Αγγελόπουλου κατά τη διάρκεια της Κατοχής είναι στοιχεία γνωστά σε όλους τους Έλληνες, σε αντίθεση φυσικά με την αψεγάδιαστη διαδρομή και την διαρκή κοινωνική προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου.
 
Επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε, ποτέ δεν συζητάς με έναν βλάκα, διότι είναι ανίκητος και θα σε κερδίσει λόγω πείρας (φανταστείτε με δύο)… ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΕΛΟΣ με τους εθισμένους στην ήττα, στη συκοφαντία, στις ύβρεις, στη λασπολογία, στη βλακεία, στις ανακοινώσεις, στις δηλώσεις, ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
 
Ραντεβού στην αίθουσα του Δικαστηρίου, στο παρκέ και κατ’ επέκταση στην πίστα, όπου θα συνεχίσω να σας χτυπάω παλαμάκια» .
 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ολυμπιακός
Ανακοινώσεις/Ενημερώσεις
Μπάσκετ