Ηλεκτρονική Έκδοση

Βούλτεψη: «Και όποιος έχει τη λάσπη λασπώνει»

Απάντηση στον Π. Σκουρλέτη

Η κυβέρνηση διά της εκπροσώπου της συνεχίζει να οξύνει την αντιπαράθεση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη, ο οποίος είπε «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται», απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη: «Και όποιος έχει τη λάσπη λασπώνει».

"Δεν αξίζει στο λαό μας και στις θυσίες του να ζει μέσα στη δυσοσμία της χωματερής. Αυτά που ακούγονται είναι φρικώδη, δεν συμβαίνουν πουθενά στον κόσμο. Και άλλες χώρες έχουν προβλήματα, χρέη, μνημόνια. Αυτή η συμπεριφορά από αξιωματική αντιπολίτευση δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο. Αποτελεί περιφρόνηση προς το δημοκρατικό πολίτευμα και τον κοινοβουλευτισμό. Αυτές είναι συμπεριφορές Μπέπε Γκρίλο. Ας αναλάβει λοιπόν η Δικαιοσύνη να λύσει το θέμα", πρόσθεσε η Σ. Βούλτεψη.
 
Και συμπλήρωσε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε στις ευρωεκλογές 150.000 ψήφους. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει. Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές άρχισε έναν 'ακτιβισμό του πεζοδρομίου', που δεν ξεσήκωσε τα πλήθη, όπως φανταζόταν. Έτσι πέρασε στον 'ακτιβισμό της λάσπης'. Προσπαθούν να στοχοποιήσουν ανθρώπους, να τους λασπώσουν ώστε όταν έλθει η ώρα της προεδρικής εκλογής, ο λαός να πιστέψει τελικά ότι ο βουλευτής ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όχι επειδή θέλει τη σταθερότητα της χώρας αλλά επειδή χρηματίστηκε. Είναι νέο σχέδιο ανωμαλίας".
 
 «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται»

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κυβέρνηση
Κύριο θέμα
«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται»