Έντυπη Έκδοση

Πάγκαλος: Πείνα και δυσωδία άμα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Θόδωρος Πάγκαλος, επιδόθηκε σε ένα επικίνδυνο εμφυλιοπολεμικό και αντικομμουνιστικό παραλήρημα επαναφέροντας για λογαριασμό της κυβέρνησης τη θεωρία των δύο άκρων στο δημόσιο λόγο.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου και κατά δήλωσή του «ψηφοφόρος της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές» χαρακτήρισε «εθνικιστικού περιεχομένου» την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ, τη συνέκρινε με τη θεωρία και την εγκληματική πρακτική του γερμανικού ναζισμού, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «κοινή βάση συνεννόησης» με τη Χρυσή Αυγή και χρέωσε ευθέως στο ΣΥΡΙΖΑ τις δολοφονίες στη Μαρφίν λέγοντας ότι «το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους». Μάλιστα ο Θόδωρος Πάγκαλος προχώρησε παραπέρα, σημειώνοντας ότι σε περίπτωση εκλογικής πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικές εκλογές «θα μπούμε σε πολεμική οικονομία και θα υπάρξει πείνα και δυσωδία», ενώ οι οπαδοί του Αλέξη Τσίπρα «θα είναι τότε στο δρόμο και θα καίνει και θα σκοτώνουν».

Μάλιστα ο Θόδωρος Πάγκαλος επέκτεινε τις συκοφαντίες του και εις βάρος του ΚΚΕ και της ιστορίας του εργατικού κινήματος λέγοντας ότι «δεν μπορείς να μη σφάξεις κόσμο αν δεν είσαι κομμουνιστής», «όπου είχαν την ευκαιρία να πάρουν την εξουσία, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να σφάξουν τα στελέχη τους. Ο ένας θα σφάξει τον άλλον» (βήμα fm).

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κυβέρνηση
Γνώμες/Απόψεις