Έντυπη Έκδοση

Μια πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα

Οι μουσικοί αρχίζουν ένας ένας να παίρνουν τις θέσεις τους στη σκηνή και οι πολυάριθμοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης και του τραγουδιού, μετακινούνται από την ταράτσα στο εσωτερικό του πολυχώρου τέχνης και πολιτισμού, Gazarte.

Γιάννα Βασιλείου Γιάννα Βασιλείου Οταν όλα βρίσκονται στη θέση τους, μια παραμυθένια παρουσία κάνει την εμφάνισή της, πλησιάζει το μικρόφωνο και μαγεύει το κοινό από τις πρώτες νότες.

Ο λόγος για την υπέροχη Γιάννα Βασιλείου, η οποία πραγματοποίησε την παρουσίαση του πρώτου δίσκου της, με τίτλο «Ολα όσα αγαπώ», την προηγούμενη Πέμπτη σε μια άκρως ατμοσφαιρική βραδιά. Η βελούδινη φωνή της νεαρής τραγουδίστριας συνοδευόταν αρχικά από ένα πιάνο, ένα βιολοντσέλο και τρία βιολιά ενώ στην πορεία του προγράμματος έφτασε να την πλαισιώνει μια ολόκληρη ορχήστρα με πνευστά. Η φρεσκάδα της και η εξαιρετική χροιά της σε συνδυασμό με τις ρομαντικές συνθέσεις, τις οποίες η ίδια εμπνεύστηκε, ήταν αρκετές ώστε να μαγνητίσουν τους παρευρισκομένους. Οσοι δεν κατάφεραν να χωρέσουν στο εσωτερικό του κτηρίου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ερμηνεία της Γιάννας Βασιλείου από την καταπράσινη ταράτσα του Gazarte, με θέα το -σχεδόν- ολόγιομο φεγγάρι και την Ακρόπολη που δεσπόζει φωτισμένη πίσω από τα βιομηχανικά κτήρια του πάρκου της Τεχνόπολης.

Με την παρουσίαση των οκτώ τραγουδιών που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ της, η Γιάννα Βασιλείου κατάφερε να μας πείσει πως είναι μια πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα, η οποία αντιμετωπίζει τη μουσική με ιδιαίτερο σεβασμό καθώς φροντίζει να προσδίδει ποιότητα στις συνθέσεις της. Ο σεβασμός της ήταν εξίσου φανερός για την οικογένεια και τους συνεργάτες της, τους οποίους δεν παρέλειπε να ονομάζει και να ευχαριστεί μετά το τέλος των τραγουδιών της. «Ξεκίνησα να γράψω ένα χαρούμενο τραγούδι πρώτη φορά στη ζωή μου, αλλά όπως θα διαπιστώσετε δεν τα κατάφερε» εξομολογήθηκε με χιουμοριστικό τόνο η νεαρή καλλιτέχνις πριν ερμηνεύσει το τραγούδι «Ολα όσα αγαπώ», το οποίο από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του κατέκτησε την πρώτη θέση στο iTunes. Τα τραγούδια της Γιάννας Βασιλείου ίσως αποτυγχάνουν να μας μεταφέρουν μια χαρούμενη διάθεση, όμως αναμφίβολα επιτυγχάνουν να μας μεταδώσουν ένα γλυκό συναίσθημα μελαγχολίας που τα καθιστά μοναδικά. Ευχόμαστε μια επιτυχημένη και δημιουργική συνέχεια.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μουσική
Πρόσωπα