Έντυπη Έκδοση

Αναζητώντας το μυστήριο της «Εκδρομής»

Η «Εκδρομή» στο Βέρμιο αρχίζει απόψε. Μυστήριο, σασπένς, ομίχλη και πλάνα -κινηματογραφικής γραφής- που έχουμε χρόνια να δούμε σε ελληνική παραγωγή. Μια ιστορία που θυμίζει τους «Δέκα μικρούς νέγρους» και ξεκίνησε για τους ήρωες -ερήμην τους- πολλά χρόνια πριν, η οποία κρύβει όχι μόνο έναν, αλλά πολλούς γρίφους.

Μυστικά και ψέματα. Γνώριμοι πρωταγωνιστές και πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί που μοιράζονται το ίδιο φυσικό πλατό στη Νάουσα, όπου παρέμειναν για 6 ολόκληρους μήνες από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούλιο, οπότε ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου ψυχολογικού θρίλερ. Κι αυτό είναι ένα πολύ μικρό δείγμα από την «Εκδρομή», που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22.15 στον ΑΝΤ1, σε σενάριο της Στέλλας Βασιλαντωνάκη και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Πανταζούδη. Μια σειρά καλοκουρδισμένη, υψηλής αισθητικής, που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

Στο καταφύγιο

Η ιστορία; Μέσα στο καταχείμωνο, σε άγριες καιρικές συνθήκες, 13 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο-καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Αγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους, βρίσκονται εκεί ο καθένας με διαφορετική αφορμή.

Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι; Βρέθηκαν τυχαία εκεί, ή κάποιος επεδίωξε να τους μαζέψει; Οι καιρικές συνθήκες απομονώνουν τους ήρωες στο απομακρυσμένο καταφύγιο και καθιστούν αδύνατη την απομάκρυνσή τους από εκεί. Εγκλωβισμένοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως ο εγκλεισμός τους δεν είναι τυχαίος. Κανείς τους δεν θα βγει από εκεί μέσα όπως ήρθε... Η ιστορία του παρελθόντος θα αποκαλυφθεί ανάγλυφη και θα διαμορφώσει σχέσεις και καταστάσεις, ανατρέποντας τα πάντα!

Στο πρώτο επεισόδιο, η Ελλη δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα και φεύγει για το βουνό να συναντήσει τον πρώην σύζυγό της Λάζαρο, που βρίσκεται εκεί με την ομάδα των ορειβατών και τον οδηγό τους -τον Μάρκο. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες αναγκάζουν την ομάδα να διακόψει την αναρρίχηση, αλλά η επιστροφή τους στον ξενώνα δεν είναι εφικτή. Εμπόδια στο δρόμο τους τούς αναγκάζουν να διανυκτερεύσουν στο βουνό, ενώ ο οδηγός τους, που πήγε για βοήθεια, δεν επιστρέφει. Η άφιξη της Ελλης στον ξενώνα συμπίπτει με τον ερχομό μιας δημοσιογράφου -της Αλεξάνδρας-, ενός ζευγαριού μουσικών -του Σταύρου και της Νατάσας- , ενός μυστηριώδους καθηγητή -του Γεράσιμου- κι ενός ηλικιωμένου αγρότη -του Θωμά. Ο καθένας τους επικαλείται και ένα λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί, σύντομα όμως αποκαλύπτεται πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Πρωταγωνιστούν: Λίνα Σακκά, Οθωνας Μεταξάς, Τίνα Λεωνόρα, Γιάννης Ποιμενίδης, Δημήτρης Κοντός, Νίκος Κολοβός, Ιφιγένεια Δεληγιαννίδη, Βασιλική Γραικού, Νίκος Νικολάου, Γιώργος Χαλεπλής, Ευγενία Σαμαρά, Νίκος Τσολερίδης, Δημήτρης Κυρατσούδης, Εφη Κόντα, Στέλιος Καλαϊτζής, Ορέστης Παλιαδέλης, Μιχάλης Συριόπουλος, Αλέξανδρος Κασάπης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΑΝΤ1
Τηλεοπτικοί σταθμοί
TV & Media
Τηλεόραση