Έντυπη Έκδοση

Νέο σήμα για την DPG

Δεν ξέρω αν ξανάγιναν μόδα οι αρχαιότητες τώρα με την Αμφίπολη, αλλά έχει μια σημασία ότι τα new media κοιτούν στο παρελθόν για να αντλήσουν έμπνευση.

Βλέπε την DPG Digital Media, μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες του χώρου, που προχώρησε σε ανασχεδιασμό της εταιρικής της ταυτότητας φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων.

Με δυο λόγια το νέο λογότυπο της DPG Digital Media «ακουμπάει» στον Μηχανισμό των Αντικυθήρων, το τεχνολογικό θαύμα του 2ου αιώνα π.Χ. που θεωρείται επιστημονικά ως ο πρώτος υπολογιστής στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ενα εύρημα που σηματοδότησε την ελληνική εφευρετικότητα και έρχεται τώρα, εν έτει 2014, να συγχρονισθεί με την ψηφιακή εποχή.

Παράλληλα με το rebranding, η DPG Digital Media παρουσιάζει και το νέο corporate site της, www.dpgmedia.gr. Σχεδιασμένο με βάση την εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη, παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες τόσο για τις εταιρείες του δικτύου της DPG όσο και για τα επιμέρους sites τα οποία διαχειρίζεται ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά. Ο ανασχεδιασμός του branding της DPG Digital Media εντάσσεται στρατηγικά στο ευρύτερο πλάνο της εταιρείας για την παροχή πλουσιότερων και καλύτερων υπηρεσιών τόσο προς τους συνεργάτες της όσο και προς τους επισκέπτες των sites. Θα ακολουθήσει σειρά επιπλέον ενεργειών στο σύντομο μέλλον.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
TV & Media
Ψηφιακά Μέσα