Έντυπη Έκδοση

Επίθεση Σγουρού στη Δούρου

Σε διεξοδική συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Λεκανοπεδίου κάλεσε την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική» Γιάννης Σγουρός κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Από την πλευρά της νέας περιφερειακής αρχής υπογραμμίστηκε ότι η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί πριν από τη λήξη του επόμενου μήνα καθώς αναμένεται προηγουμένως να ολοκληρωθούν οι εκλογικές διαδικασίες στην ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ενωση Δήμων Αττικής) και την ΚΕΔΕ (Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας).

Ο κ. Σγουρός επισήμανε ότι μετά την «αποκαλυπτική» επιστολή της κ. Δούρου προς τους δημάρχους της Αττικής το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα θα πρέπει να τεθεί άμεσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να πάρουν όλοι θέση.

Υποστήριξε ακόμα ότι η διοίκηση της περιφέρειας θα πρέπει να παρουσιάσει αναλυτικά το σχέδιό της, καθώς στην επιστολή υπάρχουν πολλά κενά και προκαλούνται τεράστια ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν, ενώ σημείωσε ότι η επιστολή της κ. Δούρου εστάλη χωρίς προηγουμένως να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Να. Βασ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
Περιφέρειες
Περιφέρεια Αττικής