Ηλεκτρονική Έκδοση

Η σύσκεψη για το ντέρμπι

Το πρωί της Τετάρτης (15/10) έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι των «αιωνίων» που θα γίνει την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυξημένη προστασία στον Αλαφούζο ζήτησαν οι πράσινοι.

Αντίστροφα μετράμε για το πρώτο ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δυο «αιωνίων», που θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου. Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε μέσα σε ήρεμο κλίμα και χωρίς εντάσεις, η πρώτη σύσκεψη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο εκπρόσωπος ασφαλείας, Στρατηγός, Απόστολος Κασκάνης και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων Σπύρος Βλάχος. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» παρέδωσαν μια επιστολή προς τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά με την οποία ζήτησαν να ισχύσουν τα ίδια ακριβώς μέτρα με το περσινό ματς στο ίδιο γήπεδο, ενώ όπως τόνισαν θέλουν να  υπάρχει αυξημένη αστυνομική προστασία στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, λόγω των πρόσφατων διαδηλώσεων φιλάθλων του Ολυμπιακού εναντίον του στον τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας του.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ολυμπιακός
Σούπερ Λίγκα
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο