Ηλεκτρονική Έκδοση

Εθνική Ελλάδος

Παράταση ...«ζωής» σε Ρανιέρι

Να τα ξαναπούν σε νέο ραντεβού το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα συμφώνησαν οι Γιώργος Σαρρής και ο Ιταλός τεχνικός στη συνάντηση της Πέμπτης .

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλαούντιο Ρανιέρι συναντήθηκαν εκ νέου σήμερα, μετά το τετ α τετ που είχαν χθες στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία και την εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στις έως τώρα διεξαχθείσες αναμετρήσεις του στην προκριματική φάση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Στη συζήτηση αυτή, η οποία διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, συμφώνησαν να μη λάβουν αποφάσεις εν θερμώ, ως εκ τούτου λοιπόν ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος της επόμενης εβδομάδας, οπότε ο Ιταλός τεχνικός θα επανέλθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σε αυτή θα τεθούν επι τάπητος –αναλυτικότατα- όλα τα ζητήματα που αφορούν την Εθνική ομάδα με ξεκάθαρο σκοπό να ληφθούν δραστικά μέτρα. 
 
Στόχος όλων είναι η ανασύνταξη της Εθνικής μας τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, για να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί στην τελική φάση του Euro. 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΕΠΟ
Συναντήσεις/Συμφωνίες/Συνομιλίες/Διαπραγματεύσεις
Εθνική Ελλάδος
Euro
Ποδόσφαιρο