Ηλεκτρονική Έκδοση

Ο Θεοδωράκης ανέβαλε τη συνάντηση με τον Τσίπρα

Αφού χαρακτήρισε ντροπή για την Αριστερά τη σχέση Τσίπρα – Καμμένου

Τελευταία ενημέρωση:

Με πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη, συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτήρισε «προσβλητική για τον κόσμο της Αριστεράς» τη «σχέση του Π. Καμμένου με τον Α. Τσίπρα».

«Δεν έχουμε κοινό σχέδιο με Τσίπρα- Καμμένο» ανέφεραν στενοί συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη, επισημαίνοντας ότι η απόφαση αυτή ελήφθη αφενός λόγω του κλίματος πόλωσης που διαμορφώθηκε στο πολιτικό σκηνικό μετά την ψήφο εμπιστοσύνης και αφετέρου λόγω της συνάντησης του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο.

Στον απόηχο της χθεσινής συνάντησης μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών και τη συμφωνία για «κόκκινα δάνεια» και εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο επικεφαλής του Ποταμιού βρήκε ευκαιρία να εξαπολύσει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχει σημασία τι λες για ένα μερικό ζήτημα, αλλά τι λες για τη χώρα» δήλωσε, από το ιντερνετικό ραδιόφωνο του κόμματός του, και πρόσθεσε: "Αν πιστεύεις ότι η χώρα είναι έρμαιο σκοτεινών συμφερόντων, αν πιστεύεις ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κάποια στιγμή θα αναστηθεί και θα σώσει τη χώρα και θα κάνει μια εκστρατεία και θα πάρει τα χαμένα εδάφη, δεν μπορεί να διαλέγεσαι με τον χώρο της Αριστεράς."

"Είναι προσβολή για τον χώρο της Αριστεράς αυτή η συζήτηση", πρόσθεσε ακολούθως σημειώνοντας ότι "δεν έχει και τίποτα καινούργιο, γιατί, από όσο θυμάμαι, ο κ. Καμμένος ήταν για κάποια χρόνια υπουργός."

"Άρα," καταλήγει "με την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να κυβερνήσει, θα πρέπει να αναζητήσει και άλλους υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είναι στα αζήτητα και πιθανότατα πολύ εύκολα θα του προσφέρουν στήριξη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Το Ποτάμι
Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ)
ΣΥΡΙΖΑ
Για το ίδιο θέμα
Σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. για «κόκκινα δάνεια» και εκλογή ΠτΔ