Ηλεκτρονική Έκδοση

ΠΑΣ Γιάννινα: Καλείται για εξηγήσεις ο Λίλα

Στον επεισοδιακό αγώνα της Αλβανίας με την Σερβία στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του Euro 2016, συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστής των Ηπειρωτών, με τη διοίκηση να καλεί τον Αλβανό μέσο να δώσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι συμμετείχε σε αυτά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι της Σερβίας με την Αλβανία και κάλεσε τον ποδοσφαιριστή του, Άντι Λίλα, σε απολογία. Όπως αναφέρει η ομάδα των Ιωαννίνων στα τηλεοπτικά πλάνα του αγώνα εμφανίζεται να συμμετέχει στα επεισόδια ο ποδοσφαιριστής και θέλει να ακούσει την δική του εκδοχή και ανάλογα με αυτήν θα αποφασίσει για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια.

Να τονίσουμε ότι ο  Λίλα από τα βίντεο φαίνεται ότι με το που κατεβάζει ο Μίτροβιτς το αεροπλανάκι με την σημαία της «μεγάλης» Αλβανίας,  είναι ο πρώτος που πάει πάνω στον παίκτη της Σερβίας, την ώρα που ένας συμπαίκτης του αποσπά την σημαία από τον αντίπαλό του
 
H ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:
 
«Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους λαούς και οι Έλληνες, κυρίως μέσω των Ολυμπιακών αγώνων, αυτό κληροδότησαν διαχρονικά στην ανθρωπότητα.
 
Τα όσα θλιβερά έγιναν στο Βελιγράδι κάθε άλλο παρά υπηρετούν αυτές τις πανανθρώπινες αθλητικές αξίες.
 
Στα τηλεοπτικά πλάνα από τα θλιβερά επεισόδια εμφανίζεται και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ελπίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι να ενισχύσει το λάδι που έριχνε στην φωτιά η παρουσία του ιπτάμενου mini αεροπλάνου.
 
Αυτονόητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του και ανάλογα με αυτές θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣ Γιάννινα
Αθλητική βία
Ποδόσφαιρο