Ηλεκτρονική Έκδοση

Π. Καμμένος: «Πρώτα εκλογές και μετά Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με κόκκινες γραμμές

Απέκλεισε την περίπτωση να συναινέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε οποιοδήποτε πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν από τις εκλογές. «Θα γίνουν οι εκλογές και μετά θα δούμε» δήλωσε σήμερα από το Ηράκλειο ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμένος ο οποίος ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.

Μιλώντας για τη χθεσινή συνάντηση του με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα σχετικά με τα «κόκκινα δάνεια» χαρακτήρισε σημαντικό ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δέχθηκε τη σχετική πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
 
Επίσης είπε ότι έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον κ. Κουβέλη, και θα επιχειρήσει και τις επόμενες μέρες να τον συναντήσει, αλλά και με ανεξάρτητους βουλευτές. Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο κ. Πολύδωρας ήδη έχει υπογράψει, προκειμένου να είναι μια πρόταση από το σύνολο της αντιπολίτευσης και γιατί όχι να γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση. «Αν και φοβάμαι ότι οι τραπεζίτες δεν θα το αφήσουν» πρόσθεσε.
 
Αναφερόμενος στην πιθανή κυβερνητική συνεργασία (με τον ΣΥΡΙΖΑ) μετά τις εκλογές, επανέλαβε ότι (οι ΑΝΕΛ) έχουν βάλει κάποιες «κόκκινες γραμμές» διευκρινίζοντας ότι αυτές αφορούν τα εθνικά θέματα, τα θέματα της Ορθοδοξίας, τα θέματα της μετανάστευσης χαρακτηρίζοντας αυτές τις γραμμές» ως αδιαπραγμάτευτες.
 
«Βλέπουμε όμως σήμερα να πουλιέται το όνομα της Μακεδονίας, η πρόταση Νίμιτς να αναφέρεται στο «Άνω Μακεδονία» και ο πρωθυπουργός να συνεχίζει να αρνείται να απαντήσει» σημείωσε ο κ. Καμμένος.
 
Πιστεύω, συνέχισε, ότι θα βρούμε τη λύση, γιατί αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι σεβόμενος ο ένας τις «κόκκινες γραμμές» του άλλου να μπορέσουμε να χτίσουμε μια κυβέρνηση του αύριο, που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στην Ελλάδα.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ)