Ηλεκτρονική Έκδοση

Τσίπρας προς Σαμαρά: «Οδηγείτε τη χώρα σε αδιέξοδο, εκλογές τώρα»

Αποστάσεις από τη γραμμή Σαμαρά πήρε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατηγόρησε μεν τον πρωθυπουργό πως δημιουργεί κλίμα έντασης, κινδυνολογίας και αποσταθεροποίησης, αλλά επέστησε την προσοχή: «Η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει να αποσταθεροποιήσει τη χώρα».

Μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για το πρωτοφανές αδιέξοδο, όπως είπε, στο οποίο η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο,  κι επανέλαβε την ανάγκη για προσφυγή στις κάλπες λέγοντας πως «μετά το φιάσκο των Παρισίων και το φιάσκο του Βερολίνου, ήρθε και το φιάσκο της Ουάσινγκτον, για να επιβεβαιώσει την εικονική πραγματικότητα του Success story και να φανερώσει τη δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά».
 
«Στη Βουλή ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να σταματήσει τους σχεδιασμούς της κλιμάκωσης της έντασης και της προσπάθειας αποσταθεροποίησης, του ζήτησα τη συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως ο πρωθυπουργός, προτίμησε την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης.
 
Ακόμη σημείωσε πως «στη γραμμή Σαμαρά, τα κυβερνητικά στελέχη επαναφέρουν σενάρια που βάζουν σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών».
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ