Έντυπη Έκδοση

Μείωση φόρου θέλει και η Ντόρα

Δραστική μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων ζήτησε «εδώ και τώρα» η Ντόρα Μπακογιάννη, τοποθετούμενη κατά τη συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2015.

«Ας κάνουμε κάτι πιο δραστικό», πρότεινε, «να μειώσουμε άμεσα και δραστικά τη φορολογική επιβάρυνση. Αυτό είναι το θετικό, δυνατό μήνυμα που χρειάζεται η ελληνική οικονομία», δήλωσε, ζητώντας παράλληλα να μπει τέλος και στη «βαριά φορολογία» και για τις επιχειρήσεις, «αν θέλουμε να πάψει η Ελλάδα να είναι στις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως στις νέες επενδύσεις».

Επανέλαβε εξάλλου ότι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ με προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών (υπενθυμίζεται ότι έχει καταθέσει τροπολογία για μείωση κατά 30% των αντικειμενικών αξιών). «Η αγορά και η κοινωνία χρειάζεται ένα καθαρό, θετικό μήνυμα. Μην υποτιμάτε το γεγονός ότι οι πολίτες μπορούν να πληρώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η βουλευτής ήταν επικριτική και κατά του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν αντιλαμβάνεστε, δήλωσε, ότι με το κλίμα που καλλιεργείτε υπακούοντας στη λαϊκίστικη λογική "φωτιά στα τόπια" δεν πλήττετε την κυβέρνηση, αλλά κηρύσσετε τον πόλεμο στην κοινωνία».

Α.Ν.Γ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία
Βουλή
Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ)
Εφορία και φορολογική πολιτική