Έντυπη Έκδοση

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Στήριξη απ' την «τρόικα»

ΟΡανιέρι διχάζει την Εθνική! Μολονότι στη σύσκεψη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και το διευθυντή ποδοσφαίρου Γιώργο Καραγκούνη εμμέσως πλην σαφώς επέρριψε ευθύνες στους παίκτες, κ άποιοι εκ των διεθνών, νέοι κυρίως, τον πιστεύουν και τον εμπιστεύονται.

Φόντο στη χειραψία, το τρόπαιο του Euro 2004 Φόντο στη χειραψία, το τρόπαιο του Euro 2004 Από την άλλη πλευρά ωστόσο υπάρχει και μια σημαντική μερίδα, των έμπειρων και παλιότερων, που θεωρούν τον προπονητή αποκλειστικά υπεύθυνο για την απορρύθμιση της μέχρι πριν από τρεις μήνες εύρωστης και δυσκολοκατάβλητης ομάδας.

Σε διοικητικό επίπεδο ο Ιταλός απολαμβάνει αυτή τη στιγμή τη στήριξη της τρόικας (Σαρρής, Παπακωνσταντίνου, Παπανικολάου), όχι του Δ.Σ. της ΕΠΟ. Ο προβληματισμός για την επόμενη ημέρα στην Εθνική είναι έντονος ακόμη και μεταξύ των αιρετών συμβούλων της Ομοσπονδίας. «Αυτοί που τον προσέλαβαν, αυτοί τον στηρίζουν τώρα. Οπου πήγαινε, τον διώχνανε, γιατί επομένως τον πήραν δεν ξέρω. Δεν ήταν προτιμότερο να αναλάβει ένας γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, που τον ξέρουμε και μας ξέρει;» αναρωτιόταν σύμβουλος από την περιφέρεια, που ουδέποτε ρωτήθηκε, αλλά στο όνομα της ευημερίας και των ισορροπιών της Ομοσπονδίας ψήφισε την εισήγηση του προέδρου Σαρρή και συναίνεσε στην πρόσληψη Ρανιέρι.

Το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ, αλλά απόφαση δεν υπήρξε στη συνάντηση χθες το μεσημέρι, αν και έπεσε η πρόταση να ληφθούν δραστικά μέτρα κυρίως σε ό,τι αφορά συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Σαρρής και Ρανιέρι συμφώνησαν να τα ξαναπούν την επόμενη εβδομάδα, όταν θα έχει καταλαγιάσει η σκόνη και ο ομοσπονδιακός προπονητής θα έρθει πάλι στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Προχθές, όμως, το ταμπλό έδειξε τη σκληρή πραγματικότητα... Προχθές, όμως, το ταμπλό έδειξε τη σκληρή πραγματικότητα... Προς τιμήν του ο Φάνης Γκέκας, υπερβαίνοντας τα προσωπικά, εξέφρασε την άποψη μιλώντας στο ραδιόφωνο «Αθλητικό Metropolis», ότι «ίσως χρειαστεί να χαθεί μία μεγάλη διοργάνωση, προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα». Ο 34χρονος επιθετικός της τουρκικής Ακχισάρ έστειλε μήνυμα ενότητας, ενώ στην ερώτηση αν είναι διαθέσιμος, απάντησε: «Αυτό είναι θέμα προπονητή, εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και όποτε με χρειαστεί, εγώ είμαι εδώ».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Εθνική Ελλάδος
ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο
Προπονητές/Μάνατζερ