Έντυπη Έκδοση

Σγουρός: Ας αφήσουν τις κουτοπονηριές

Θέση πήρε ο Γιάννης Σγουρός για όσα συμβαίνουν σχετικά με τη χρηματοδότηση των έργων ανακατασκευής της Λεωφόρου, με κονδύλι 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής. Το ποσόν αυτό είχε εγκριθεί επί θητείας του και ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε από τη διάδοχό του Ρένα Δούρου να σταματήσει τις κουτοπονηριές και να πάρει μια ξεκάθαρη θέση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Τη χρηματοδότηση μπλόκαρε το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο έκρινε πως δεν πρέπει να προχωρήσει το έργο επειδή υπάρχει ακόμα στα χαρτιά το σχέδιο για τη διπλή ανάπλαση που προβλέπει την κατασκευή γηπέδου στον Ελαιώνα. «Ολοι όμως γνωρίζουν επί της ουσίας πως το σχέδιο αυτό έχει βαλτώσει. Εχουν αλλάξει πλέον όλα τα δεδομένα, κυρίως τα οικονομικά, από την εποχή που σχεδιάστηκε...», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Σγουρός, ο οποίος κάλεσε τη νέα περιφερειακή αρχή να λάβει ξεκάθαρη θέση για το θέμα.

Η Ρένα Δούρου ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο ότι δεν πρόκειται να κάνει αίτηση ανάκλησης στην Ολομέλεια του Ε.Σ. και ο Σγουρός την κάλεσε «να αποφασίσει και να μας πει: Θέλει την ανάπλαση του γηπέδου; Αν τη θέλει, θα έπρεπε να είχε κάνει Αίτηση Ανάκλησης. Αν δεν την θέλει, να έρθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να ακυρώσει το έργο. Οι λογικές τού βλέποντας και κάνοντας... θυμίζουν κουτοπονηριές».

* Στη σύσκεψη που έγινε χθες για τη λήψη μέτρων στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου, οι «πράσινοι» ζήτησαν «να υπάρχει αυξημένη αστυνομική προστασία στον πρόεδρο της ομάδας μας κατά τις κινήσεις του, λόγω των πρόσφατων διαδηλώσεων φιλάθλων του Ολυμπιακού εναντίον του...». Σ. ΛΙΒΑΝΙΟΣ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Περιφέρεια Αττικής
Γήπεδα/Στάδια
Αθλητικό ρεπορτάζ
Αθλητικές εγκαταστάσεις
Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής
Τοπική Αυτοδιοίκηση