Ηλεκτρονική Έκδοση

Tρίτο θύμα στο δυστύχημα της Π.Ράλλη

Έδωσε μάχη αλλά δεν άντεξε

Η 24χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα χθες στην Πέτρου Ράλλη υπέκυψε τελικώς σήμερα το πρωί στα τραύματά της, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλευόταν. Άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν επί τόπου τη ζωή τους στο δυστύχημα ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν ο οδηγός του Ι.Χ που προκάλεσε το τροχαίο και ένας πεζός.

φωτ.ΑΜΠΕ φωτ.ΑΜΠΕ Η Τροχαία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του φονικού τροχαίου ελπίζοντας ότι τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας θα δώσουν απαντήσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αρχικά ο οδηγός του μοιραίου Ι.Χ ενεπλάκη σε τροχαίο και προσπάθησε να ξεφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα. Καθώς έχασε τον έλεγχο, χτύπησε μια γυναίκα που είχε μόλις κατέβει από το πεζοδρόμιο με το σύζυγό της και η οποία βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Στη συνέχεια παρέσυρε την 24χρονη, με συνέπεια να ακρωτηριαστεί στα πόδια και να καταλήξει σήμερα στο νοσοκομείο, έναν άνδρα ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ακόμη έναν άνδρα (αστυνομικό που κατευθυνόταν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών) που βρήκε ακαριαίο θάνατο.


 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τροχαία ατυχήματα