Ηλεκτρονική Έκδοση

Σκουρλέτης: Η δικαιοσύνη να αφήνεται ελεύθερη

«Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη, χωρίς παρεμβάσεις, να κάνει το έργο της» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μετά την κατάθεση στον εισαγγελέα Εφετών για την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών.

Ο Πάνος Σκουρλέτης μίλησε για "υποκριτικές κραυγές, κινδυνολογία και προσπάθεια να αντιστραφεί η πραγματικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης" που αποτελούν συνειδητή επιλογή ώστε να συγκαλυφθεί το φιάσκο της δήθεν αποχώρησης της χώρας από το μνημόνιο και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα ανατραπεί από την ανάγκη μιας ισχυρής κυβέρνησης, η οποία θα ανταποκρίνεται στον πραγματικό συσχετισμό που υπάρχει στην κοινωνία, για την έξοδο από την κρίση.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε χτες πως οι δικαστικοί λειουργοί θα πρέπει να αφήνονται ανεπηρέαστοι κατά την άσκηση των καθηκόντων τους

(Πηγή:ΑΜΠΕ)

Βούλτεψη προς ΣΥΡΙΖΑ: «Ρίξατε δηλητήριο για να εκβιάσετε τους βουλευτές»

«Αφού έριξαν το δηλητήριό τους για να εκβιάσουν πολιτικά τους βουλευτές και να αναστατώσουν τις αγορές, σήμερα, εμφανίζονται απλώς ως ανύποπτοι», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος σήμερα, σε νέα επίθεσή της προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Σ Βούλτεψη ανέφερε ότι μέχρι χθες ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι η κυβέρνηση επιδίδεται «σε σαφάρι εξαγοράς υποστήριξης ψήφων και εξαγοράς συνειδήσεων», ο κ. Παπαδημούλης δήλωνε επί λέξει ότι «όσες εξαγορές ή προσπάθειες εξαγορών και να επιχειρήσει ο κ. Σαμαράς μαζί με το ταίρι του τον κ. Βενιζέλο δεν έχουν τους 180 βουλευτές», και ο κ. Κωνσταντόπουλος μιλούσε ευθέως για «πιέσεις με παροχές και ανταλλάγματα» και για «εκτροπή με χρηματισμό βουλευτών».
 
Η εκπρόσωπος πρόσθεσε πως σήμερα, κατά την επίσκεψή τους στον εισαγγελέα, οι κ. κ. Ν. Παππάς και Π. Σκουρλέτης ούτε είδαν, ούτε ξέρουν, ούτε άκουσαν τίποτα.
 
Έριξαν δηλητήριο σημείωσε, «Και ερμηνεύουν με τον τρόπο που παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες, τόσο την πολιτική ανωμαλία που επιδιώκουν, όσο και τις επίσημες δηλώσεις των τελευταίων ωρών του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του, ότι "δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε καμία συμφωνία της χώρας", "όταν μιλάμε για αγορές εννοούμε κυρίως κερδοσκοπικά συμφέροντα, είναι κάτι σαν να λέμε διεθνείς ενώσεις απατεώνων" ή "εμείς δεν βασιζόμαστε στις αγορές, ούτε θα δανειζόμαστε από τις αγορές"».
 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ