Ηλεκτρονική Έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι παλινωδίες Θεοδωράκη δείχνουν το πολιτικό ήθος του»

«Οι παλινωδίες του κ. Θεοδωράκη σχετικά με τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδεικτικές του πολιτικού ήθους που επαγγέλλεται και των επιλεκτικών του συνομιλιών» σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη διάψευση από το Ποτάμι περί προγραμματισμένης συνάντησης του κ. Θεοδωράκη με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

«Πληροφορηθήκαμε ότι με ένα βραδινό non paper ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Αλέξη Τσίπρα έχει προγραμματιστεί "την επόμενη Τρίτη". Κάποιο λάθος έχει γίνει», ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.
 
«Ίσως με τον φόρτο των συναντήσεων που έχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μπέρδεψαν λίγο στην Κουμουνδούρου τα προγράμματα, τα κόμματα, τις Τρίτες και τους διαθέσιμους αρχηγούς» σημείωνε. 
 
Υπενθυμίζεται πως με πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη, συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε χαρακτηρίσει «προσβλητική για τον κόσμο της Αριστεράς» τη «σχέση του Π. Καμμένου με τον Α. Τσίπρα».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ
Το Ποτάμι