Ηλεκτρονική Έκδοση

Eνημέρωσε - στήριξε - πρόσφερε

Παγκόσμια ημέρα κατά της φτώχειας η 17η Οκτωβρίου

Με τις άλλες 364 ημέρες τί κάνουμε..

Παρέμβαση πραγματοποιούν οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Γαλατσίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στην συμβολή των οδών Βεΐκου και Γαλατσίου (09:00-16:00).

Όπως αναφέρει ο Δήμος: "Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στην συμβολή των οδών Βεΐκου και Γαλατσίου (09:00-16:00) θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση του κοινού για τις πέντε Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στο Δήμο Γαλατσίου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη συλλογή τροφίμων, νωπών προϊόντων, φαρμάκων, σχολικών ειδών, ειδών υγιεινής, καθώς και ειδών ένδυσης και υπόδησης".

Στη Δράση θα συμμετέχει και η Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος” ο οποίος σε συνεργασία με το προσωπικό του Κοινωνικού Συσσιτίου θα μαγειρέψει για αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Την ίδια ημέρα (18:00-20:00) θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου “Θάνος Κωτσόπουλος” στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) με τους μουσικούς Βασίλη Σαλταγιάννη και Αποστόλη Αρμάγο.

Έναντι εισιτηρίου συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα) για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών που εξυπηρετούνται από τις Κοινωνικές Δομές.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Φτώχεια
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Αλληλεγγύη