Ηλεκτρονική Έκδοση

Συνέλαβαν Γερμανό με την κατηγορία της κατασκοπείας στην Κω

Στη σύλληψη ενός 65χρονου Γερμανού, με την κατηγορία της κατασκοπείας, προχώρησε την Τετάρτη η αστυνομία στην Κω. Ο συλληφθείς, το πρωί της Τετάρτης προσέγγισε με αυτοκίνητο και φωτογράφιζε στρατιωτικό φυλάκιο. Έγινε αντιληπτός,ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το απόγευμα της Τετάρτης τον εντόπισε και τον συνέλαβε.

Ο συλληφθείς διαμένει στην Κω τα τελευταία δυο χρόνια.
 
Σύμφωνα με  την αστυνομία έπειτα από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι κιάλια και διόπτρα και τρεις κάρτες μνήμης φωτογραφικής μηχανής, ενώ σε κατ΄οίκον έρευνα που διεξήχθη παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν: δυο ατζέντες και άλλα έγγραφα με χειρόγραφες σημειώσεις, τουριστικός χάρτης της πόλης της Κω µε χειρόγραφες σημειώσεις, εξωτερικός σκληρός δίσκος, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και tablet, πέντε USB Sticks, δύο κασέτες βιντεοκάμερας, κινητό τηλέφωνο.
 
Επίσης στις χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στην οικία του, υπήρχαν καταγεγραμμένες συντεταγμένες, που αντιστοιχούσαν σε θέσεις στρατοπέδων, δημοσίων υπηρεσιών και κτηρίων της νήσου Κω.
 
Τα κατασχεθέντα ηλεκτρονικά μέσα και ψηφιακά πειστήρια στάλθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας για περαιτέρω έρευνα και ανάλυση και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ