Ηλεκτρονική Έκδοση

Ο Μπερλουσκόνι δεν ήξερε την ηλικία της Ρούμπι, λέει το Εφετείο

Στην έλλειψη αποδείξεων για το εάν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γνώριζε την ηλικία της Μαροκινής Ρούμπι Καρίμα, που έγινε πέτρα του σκανδάλου στην Ιταλία, βάσισε την απόφασή του να αθωώσει τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό για τις κατηγορίες προαγωγής ανηλίκων στην πορνεία, το Εφετείο του Μιλάνου.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε σήμερα την αιτιολογία της αθωωτικής απόφασης για τον Μπερλουσκόνι, που ελήφθη τον περασμένο Ιούλιο.

Στο αιτιολογικό αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για το εάν γνώριζε τους πρώτους μήνες του 2010 ότι η Ρούμπι ήταν ακόμη ανήλικη.

Επιβεβαιώνει πάντως ότι η νεαρή κοπέλα έλαβε χρήματα για να συνευρεθεί με τον Μπερλουσκόνι στα λεγόμενα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα, ότι ο πρώην πρωθυπουργός συνήθιζε να δωρίζει τιμαλφή στις νεαρές γυναίκες που καλούσε στα δείπνα του και ότι οι έλεγχοι ασφαλείας, για την πρόσβαση των φιλοξενουμένων στην έπαυλη του Καβαλιέρε ήταν ελλιπέστατοι.

Παράλληλα, σύμφωνα με το εφετείο του Μιλάνου δεν αποδείχθηκε ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ευθύνεται για κατάχρηση εξουσίας, σχετικά με το τηλεφώνημά του στην διεύθυνση αστυνομίας του Μιλάνου, τον Μάιο του 2010, όταν η Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ είχε κατηγορηθεί από φίλη της για κλοπή προσωπικών αντικειμένων.

Newsroom Enet, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Διεθνή
Με λέξεις-κλειδιά
Ιταλία