Έντυπη Έκδοση

Κάντε κλικ

Καλλιτεχνικό, με άρωμα  τυπογραφίας

http://serifsandsans.com

Η αλήθεια είναι πως αυτός ο ιστότοπος μπορεί να θεωρηθεί «ιδιαίτερος» από κάποιους που δεν έχουν και πολλή σχέση με την τυπογραφία. Ωστόσο, και δεδομένου ότι καθημερινά γράφουμε μέσω pc, laptop, ακόμη και κινητών κείμενα, μηνύματα κ.ά., είμαστε λίγο-πολύ όλοι εξοικειωμένοι με τις διάφορες γραμματοσειρές, έχουμε δει λογότυπα, «ξεγυριστές» φωτογραφίες κ.ά. Με την έννοια αυτή, το site μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε αγαπά και ενδιαφέρεται για τη μαγική τέχνη της τυπογραφίας και έχει γραφιστικές -και όχι μόνο- ανησυχίες. Θα δείτε εξαιρετικά δείγματα από αφίσες, από τυπώματα, σχεδιαστικά και πολλά πολλά ακόμα.

Αψογα κλικ

www.picturecorrect.com

Ποια είναι τα πιο κοινά λάθη που κάνουμε όταν τραβάμε φωτογραφίες; Γιατί τα μάτια βγαίνουν «κόκκινα»; Πώς θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις φωτογραφικές μας μηχανές πραγματικά στο σύνολο των δυνατοτήτων τους; Αυτά και πολλά ακόμα παραπλήσια θα μάθετε κλικάροντας εδώ. Ο ιστότοπος είναι ένας θησαυρός για εκείνους που αγαπούν τη φωτογραφία και που θέλουν να βελτιωθούν στο... άθλημα. Τεχνικές και συμβουλές, ακόμη και δυνατότητα επικοινωνίας με έμπειρους επαγγελματίες φωτογράφους, αλλά και υπέροχες φωτογραφίες είναι μερικά από αυτά που σας περιμένουν στο site.

Κάτι καινούργιο, κάθε μέρα

www.todayifoundout.com

Καθημερινά μαθαίνουμε καινούργια πράγματα. Μερικές φορές το αντιλαμβανόμαστε, άλλες πάλι όχι. Για εκείνους που θέλουν συνειδητά να μαθαίνουν κάτι νέο κάθε μέρα που περνά και να πλουτίζουν τις γνώσεις τους με χρήσιμες αλλά και... άχρηστες πληροφορίες, τότε αυτό το site είναι ιδανικό. Τα 5-10 λεπτά που θα θελήσετε να «χαζέψετε» στο Ιντερνετ, κάντε κλικ εδώ και θα μάθετε πότε και γιατί τα τζιν έγιναν... διάσημα, ποιος κρυβόταν πίσω από το αργυρούν προσωπείο, ποιος εφηύρε το taser, γιατί οι άντρες ροχαλίζουν περισσότερο από τις γυναίκες, αν υπάρχει πραγματικά διαφορά μεταξύ των αφρών ξυρίσματος και των ξυραφιών που χρησιμοποιούν οι άντρες και εκείνων που χρησιμοποιούν οι γυναίκες, γιατί οι βίδες «σφίγγουν» αν τις γυρίσουμε δεξιόστροφα, ποιος εφηύρε το Internet, πού βρίσκεται το «ευτυχέστερο μέρος του πλανήτη» και πολλά πολλά ακόμα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Επιστήμη & Τεχνολογία
Στη στήλη
www.