Ηλεκτρονική Έκδοση

Καμμένος: «Μάχη για να φέρουμε πίσω τη Δημοκρατία»

«Yπάρχει ελπίδα, δεν είναι μαύρα τα πράγματα»

Τον άλλο δρόμο που, όπως υποστήριξε, θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, περιέγραψε σε ομιλία του στο Επιμελητήριο Χανίων, το βράδυ της Πέμπτης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος αφού ανέφερε ότι «υπάρχει ελπίδα, δεν είναι μαύρα τα πράγματα» ανέπτυξε τις προτάσεις του που οδηγούν, όπως είπε, «στον άλλο δρόμο που έχει ανάγκη η χώρα και οι πολίτες».

Αυτός ο δρόμος σημαίνει αποκατάσταση των μισθών, ανταγωνιστική φορολογία με χαμηλούς συντελεστές, καταγγελία των μνημονίων, διαγραφή του επαχθούς χρέους έστω και μονομερώς και επιστροφή του κατοχικού δανείου, κατέστησε σαφές ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος κάλεσε τους πολίτες «να ακολουθήσουν τον δρόμο αυτό και όχι το καράβι της συγκυβέρνησης» και να αντισταθούν στην ακολουθούμενη σήμερα πολιτική. Χαρακτήρισε αντισυνταγματικούς όλους τους νόμους που επέβαλε το μνημόνιο και τόνισε ότι «από την Κρήτη αρχίζει η μάχη για να αλλάξουμε τα πράγματα, να επαναφέρομαι την αξιοπρέπεια του πολίτη και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας, η μάχη για να φέρουμε πίσω τη Δημοκρατία».

Παράλληλα, απηύθυνε μήνυμα ενότητας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε». Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε από το πρώτο βράδυ των εκλογών να συσταθεί επιτροπή λογιστικού ελέγχου για το χρέος και χαρακτήρισε σημαντικό γεγονός την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχτεί την πρόταση που κατέθεσε το κόμμα του στη Βουλή για τα «κόκκινα» δάνεια.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία συναντήσεων με εκπροσώπους κινημάτων που αντιτίθενται στο μνημόνιο σε όποιο χώρο και αν ανήκουν, σε μικρά κόμματα, να συμπαραταχθούν σε ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ ώστε, όπως επισήμανε, «να δημιουργηθεί μια μεγάλη πλειοψηφία που μπορεί να ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση».

Ακόμα κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Ποτάμι επειδή, όπως εξήγησε, δεν στήριξαν την πρόταση του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά στο Ευρωκοινοβούλιο για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Τέλος, έκανε λόγο για πλήρη καταστρατήγηση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα εξαιτίας της συγκυβέρνησης που, όπως σημείωσε, έχει καταργήσει το Σύνταγμα με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου επιβάλλοντας στη χώρα ξένη κατοχή.

Πηγή: AMΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ)