Έντυπη Έκδοση

Βενιζέλος: Η χώρα λειτουργεί εργαστηριακά

Υστατη προσπάθεια να αποφύγουν το ολοκληρωτικό ναυάγιο κάνουν στη Χαριλάου Τρικούπη μετά τα «χαστούκια των αγορών» στη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του περιβάλλοντός του επιμένουν στις επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρούν να ταυτίσουν τις επιλογές της κυβέρνησης με την πορεία της χώρας, κρατώντας ανοιχτό το μέτωπο με τα παπανδρεϊκά στελέχη.

«Η χώρα περνάει τώρα μια πολύ περίεργη φάση. Λειτουργεί εργαστηριακά. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι σκηνές από το μέλλον» επανέλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώνοντας ότι «βούλησή μας είναι να κερδίσουμε εθνικό χρόνο» και προσδιόρισε το ρόλο της Δημοκρατικής Παράταξης ως «εγγυητή της σταθερότητας της συνολικής εθνικής προσπάθειας που πρέπει να οδηγήσει σε έξοδο από την κρίση».

Η ανησυχία στη Χαριλάου Τρικούπη για τη δημοσκοπική εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ που εντείνει την εσωκομματική κρίση, είναι έκδηλη. Μάλιστα ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των κεντροαριστερών κινήσεων που συγκροτούν τη Δημοκρατική Παράταξη, άνοιξε εκ νέου μέτωπο με την πλευρά Παπανδρέου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε στο «σοκ» του 2009-2010 και παραδέχτηκε ότι υπάρχει «εσωτερικό πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ». Θ. Λ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣΟΚ
Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική
Κυβέρνηση
Μνημόνιο