Έντυπη Έκδοση

«Στο κόκκινο» ΣΥΡΙΖΑ-Ποτάμι

Σε διπλωματικό επεισόδιο που έφερε βαρομετρικό χαμηλό στις σχέσεις των ΣΥΡΙΖΑ-Ποταμιού εξελίχθηκε η αναβολή της συνάντησης Τσίπρα-Θεοδωράκη, με πρωτοβουλία του δεύτερου, όταν διαπίστωσε ότι θα προηγηθεί η συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Πάνο Καμμένο.

Ακολούθησε χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων και δηλώσεων των δύο πλευρών για τις ακριβείς συνθήκες που οδηγούν υπό τις παρούσες συνθήκες σε ναυάγιο και τις σχέσεις των δύο κομμάτων. Τελευταίο κρούσμα, η απάντηση Θεοδωράκη σε σχετικό non paper της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε την περασμένη Δευτέρα αναβολή της συνάντησης για την ερχόμενη Τρίτη. Επακολούθησε καυστικό σχόλιο του Ποταμιού στο οποίο αναφερόταν ότι «κάποιο λάθος έχει γίνει. Ισως με τον φόρτο των συναντήσεων που έχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μπέρδεψαν λίγο στην Κουμουνδούρου τα προγράμματα, τα κόμματα, τις Τρίτες και τους διαθέσιμους αρχηγούς».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανταπέδωσε τους υπαινιγμούς σημειώνοντας ότι «οι παλινωδίες του κ. Θεοδωράκη σχετικά με τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδεικτικές του πολιτικού ήθους που επαγγέλλεται και των επιλεκτικών του συνομιλιών». Θ. Λ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια