Έντυπη Έκδοση

ΠΕΡΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ

Κατέθεσε ο Σκουρλέτης, σήμερα ο Κουβέλης

Το κατώφλι του Εφετείου Αθηνών πέρασαν χθες το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς.

Κλήθηκαν να καταθέσουν από τον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο στο πλαίσιο της έρευνας των καταγγελιών περί ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών προκειμένου να επιτευχθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις από οποιονδήποτε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το έργο», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, ενώ έκανε λόγο για «υποκριτικές κραυγές» και «κινδυνολογία» από πλευράς κυβέρνησης, που έχει ως στόχο «να συγκαλύψει το φιάσκο από τη δήθεν απομάκρυνση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου». Σήμερα αναμένεται να καταθέσει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη έχουν κληθεί ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης. Ο κύκλος των καταθέσεων θα συνεχιστεί με τους Γιάννη Δραγασάκη και Πάνο Καμμένο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Καταθέσεις & Μαρτυρίες
Διαφθορά
ΣΥΡΙΖΑ
Δικαιοσύνη
Δωροδοκία
Εισαγγελικές έρευνες
ΔΗΜΑΡ