Έντυπη Έκδοση

Η νέα εποχή του Action 24

Οταν πολλά από τα παλιά ονόματα του κραταιού Alter συναντούν πολλούς από τους παρουσιαστές της ΕΡΤ (όχι ΝΕΡΙΤ ούτε Δ.Τ.) και άλλους γνώριμους δημοσιογράφους με πλούσια τηλεοπτική εμπειρία, το αποτέλεσμα είναι το ανανεωμένο Action 24.

Το κανάλι, ιδιοκτησίας του παραγωγού Διονύση Παναγιωτάκη, ξεκίνησε κατ' αρχάς ως αθλητικός σταθμός, ενώ άρχισε σταδιακά από πέρσι να αποκτά και ενημερωτικό περιεχόμενο. Φέτος, συνδυάζει τα σπορ με την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, επιδιώκοντας να γίνει «νέα τηλεοπτική συνήθεια». Τάδε έφη η γενική διευθύντρια του Action 24, Τζένη Αθανασοπούλου, στην πρόσφατη παρουσίαση προγράμματος του καναλιού, ενώ ο διευθυντής προγράμματος και εκπομπάρχης στην ίδια συχνότητα, Γιώργος Κουβαράς, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ελπίζω να έχετε αρχίσει να μας παρακολουθείτε. Αν δεν το έχετε κάνει, εσείς χάνετε. Οσοι δεν μας έχετε δει, προλαβαίνετε να το κάνετε όταν πάτε σπίτι». Ακόμη τόνισε: «Τολμάμε μία μικρή τηλεοπτική επανάσταση. Την επανάσταση που ορίζεται από την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, την ελευθερία έκφρασης, τον αληθινό και όχι σκηνοθετημένο διάλογο. Θέλουμε μία ειλικρινή σχέση με τους τηλεθεατές, θέλουμε η νέα τηλεοπτική τους συνήθεια να αποκτήσει βαθύ και ουσιαστικό περιεχόμενο».

Με ενημέρωση καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα από το πρωί μέχρι το βράδυ και πολλές αθλητικές μεταδόσεις με τα πρωταθλήματα Ολλανδίας και Πορτογαλίας, το Action 24 περνά στη νέα εποχή με υπογραφές όπως του Δημήτρη Γιατζόγλου, του Γιάννη Πολίτη, της Πηνελόπης Γαβρά, του Γιώργου Γεωργίου, του Σεραφείμ Κωτρότσου, της Μαριάννας Πυργιώτη, του Μανώλη Κοττάκη, του Χρήστου Κώνστα, του Γιώργου Λαμπράκου, του Αντώνη Λιάρου, του Πέτρου Κουσουλού, της Λίλας Πανταζή, του Πέτρου Κατσάκου, της Τζίνας Μοσχολιού, του Βασίλη Νέδου, του Αντώνη Κατσαρού, του Γιώργου Κουβαρά, του Δημοσθένη Καρμοίρη, του Ευάγγελου Μίχου, της Βίβιαν Μπενέκου, της Χριστίνας Κοραή κ.ά. Το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού έχουν αναλάβει κυρίως ο Θοδωρής Αθερίδης, με τη νεκρανάσταση του «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη, η Δήμητρα Ματσούκα με την εκπομπή «Ι love Athens» και η Εύα Μπάση με την εκπομπή μαγειρικής «Good life».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Τηλεοπτικοί σταθμοί
TV & Media