Έντυπη Έκδοση

Δημόσια συγγνώμη Σεφερλή

Να και μια καλή είδηση. Δημόσια συγγνώμη για τις άθλιες φάρσες του εις βάρος ηλικιωμένων ζήτησε χθες το πρωί ο εκπομπάρχης του «Mega με μία» Μάρκος Σεφερλής.

 Είχε προηγηθεί γενική κατακραυγή και ανακοίνωση του φορέα «Γραμμή Ζωής», με την οποία τον καλούσε να απολογηθεί. Στην αντίθεση περίπτωση η «Γραμμή Ζωής» (που κατέγραψε εκατοντάδες τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας...) εξεδήλωνε την πρόθεσή της να τον οδηγήσει στα δικαστήρια. Κι επειδή με αυτά τα πράγματα δεν παίζεις, ιδίως όταν βρίσκεσαι σε θέση «ευαίσθητη», όπως το Mega, ο πρωινάρχης βγήκε και ζήτησε ταπεινά συγγνώμη. Με πολλές σάλτσες βεβαίως και κομφετί και αναφορά στις φιλανθρωπικές δραστηριότητές του, αλλά τη ζήτησε. Κάτι είναι είναι κι αυτό...

Από την πλευρά της, η «Γραμμή» εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρωτοβουλία Σεφερλή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Θεωρούμε αξιέπαινη την δήλωση του κυρίου Μάρκου Σεφερλή, στην αρχή της σημερινής του (16/10/2014) εκπομπής, αναφορικά με τη φάρσα σε βάρος ηλικιωμένων συνανθρώπων μας που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του της 14ης/10/2014. Τίμια και εμφανώς συγκινημένος, δηλώνοντας μεταμέλεια, παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε Δημόσια Συγγνώμη από τους ηλικιωμένους που είχε προσβάλει και ταλαιπωρήσει. Η δήλωσή του ότι δεν θα επαναλάβει φάρσες σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας θεωρούμε ότι ικανοποιεί το κοινό αίσθημα. Εμείς, από τον Ε.Ο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, αποσυρόμενοι στο βάθος της σκηνής, ευχόμαστε στον κύριο Μάρκο Σεφερλή καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ και Διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Mega Channel
Τηλεοπτικοί σταθμοί
TV & Media
Τηλεόραση