Έντυπη Έκδοση

Μπάγεβιτς: Εχει μέλλον στην ΑΕΚ ο Δέλλας

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όχι απλώς στηρίζει τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά πιστεύει ότι θα είναι για πολλά χρόνια προπονητής της ΑΕΚ. «Ο Τραϊανός πέρασε μια χρονιά που ήταν λίγο δύσκολη.

Τώρα είναι και πιο ελεύθερος, πιο θετικός. Φτιάχνει αυτά που θέλει, αυτά που σκέφτεται. Τα περνάει στα παιδιά πολύ καλά και ωραία. Πιστεύουμε ότι ο Τραϊανός θα έχει μέλλον σε εμάς για πολλά χρόνια», δήλωσε στον ΟΤΕ TV για τον προπονητή του Δικέφαλου ο Ντούσκο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία πολλών Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας: «Εμείς θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες. Εχουμε τώρα και δική μας ακαδημία, που θα προσπαθήσουμε κι από την επόμενη χρονιά να βγάζουμε σιγά σιγά παίκτες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό». Για την προώθηση νέων παιδιών από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα μίλησε και ο Δέλλας: «Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να απαρτίζεται από περισσότερους Ελληνες. Από παιδιά από τις ακαδημίες μας. Σιγά σιγά, με τη δουλειά που γίνεται κι εκεί, νομίζω ότι θα έχουμε θετικά νέα. Αλλά όλα αυτά χρειάζονται χρόνο».

Το θέμα που απασχολεί όλη την «οικογένεια» της ΑΕΚ, πέρα από την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα, είναι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Ετυχε να είμαι πρόεδρος το 1998, όταν το γήπεδο της ΑΕΚ ήταν μέσα στο φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων. Και μέσα σε μία νύχτα με εντολή άνωθεν, το Στάδιο Καραϊσκάκη έγινε γήπεδο ποδοσφαιρικό. Κατάφεραν να κάνουν αυτό που ήθελαν εκείνη την εποχή», δήλωσε ο Λάκης Νικολάου, ο οποίος μιλώντας για τη σημερινή κατάσταση, είπε: «Ερχόμαστε πάλι πίσω και βλέπουμε πάλι πολιτικά παιχνίδια, τα οποία παίζονται πάνω στην πλάτη μιας ομάδας. Και διερωτώμαι: αν δεν χτιστεί γήπεδο εδώ, τι θα γίνει αυτό το χωράφι, που ανήκει την ΑΕΚ;».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο