Έντυπη Έκδοση

Ξανά στο... απόσπασμα

Δεν είναι του βεληνεκούς του ΠΑΟΚ οι διαψεύσεις σε δημοσιεύματα «καφενειακού» χαρακτήρα, όμως παρ' όλα αυτά το έκανε χθες. Αναφέρθηκε σε διάφορα σάιτ αγνώστων πως ο Αγγελος Αναστασιάδης και ο γιατρός του ΠΑΟΚ Γιώργος Οικονομίδης πήραν μαζί τους στη Γαλλία συγγενείς τους, επιβαρύνοντας το ταμείο της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζουν τα συγκεκριμένα σενάρια «κακοήθειες» και ισχυρίζονται πως όσοι ταξιδεύουν με την ομάδα δεν την επιβαρύνουν ούτε για τους καφέδες τους. Το μοναδικό ταξίδι στο οποίο ακολούθησαν την ομάδα οι οικογένειες των Αναστασιάδη και Οικονομίδη ήταν στη Γαλλία με την Γκινγκάμπ και, σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο ΠΑΟΚ δεν επιβαρύνθηκε ούτε με ένα ευρώ, όπως επισήμως ανέφερε ο ΠΑΟΚ διά των εκπροσώπων Τύπου χθες. Είναι γνωστό ότι ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν θέλει να υπάρχει ούτε σκιά σε οτιδήποτε αφορά τον ίδιο και την οικογένειά του σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και γι' αυτό θέλησε να διαψευστούν αυτές οι φήμες, ακόμη κι αν προέρχονται από ιστότοπους αγνώστου «πατρός» και προελεύσεως.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα ανησυχούν για την κατάσταση του Κλάους Αθανασιάδη, που γύρισε με πρόβλημα στους προσαγωγούς απ' τους αγώνες της Εθνικής, αλλά φαίνεται πως γλίτωσε τα χειρότερα. Δεν έχει θλάση, αλλά διάταση, όμως έτσι κι αλλιώς η συμμετοχή του δεν είναι σίγουρη μεθαύριο με τον Ατρόμητο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Γιώργου Τζαβέλλα που παραμένει τραυματίας εδώ και περίπου έναν μήνα, με πρόβλημα επίσης στους προσαγωγούς.

Πάντως μετά την προπόνηση ο Αθανασιάδης και όλοι οι συμπαίκτες του πήγαν σε εστιατόριο για να δειπνήσουν όλοι μαζί. Εμπνευστής της ιδέας ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος μπορεί να μην παίζει πολύ, εντούτοις όμως αποδεικνύει ότι νιώθει για τα καλά μέλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Ολλανδός όχι απλά είχε την ιδέα να φάνε όλοι, αλλά πλήρωσε και το λογαριασμό. Κ. ΚΟΥΣΗΣ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο