Ηλεκτρονική Έκδοση

Σκληρό τάκλιν Πλατινί σε Μπλάτερ

Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, επιτέθηκε άγρια στον Σεπ Μπλάτερ που κατεβαίνει ξανά στη διεκδίκηση της προεδρίας της FIFA το 2015. Ο Πλατινί δήλωσε με σκληρή γλώσσα πως ο Ελβετός παράγοντας χρησιμοποιεί το ποδόσφαιτο αντί να το υπηρετεί

Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, επιτέθηκε στον Ελβετό παράγοντα, δηλώνοντας πως δεν εξυπηρετεί πλέον τα συμφέροντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: 

«Ο Σεπ δεν είναι ο πρόεδρος της FIFA. Είναι η ίδια η FIFA! Κι αυτό είναι πολύ κακό», τόνισε σχετικά ο Γάλλος παράγοντας στην εφημερίδα «L'Equipe».

Και δεν σταμάτησε εκεί, χρησιμοποιώντας σκληρότερη γλώσσα:

«Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το ποδόσφαιρο, αλλά να το υπηρετούμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο Μπλάτερ», τόνισε ο 59χρονος πρόεδρος της ευρωπαϊκής συνομοπονδίας, καταλήγοντας πως δεν μετάνιωσε που δεν έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA. «Δεν ήρθε ακόμη η ώρα. Αργότερα ίσως...»

Ο Σεπ Μπλάτερ, οΟ 78χρονος Ελβετός παράγοντας είναι πρόεδρος της διεθνούς συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου από το 1998, όταν και εξελέγη για πρώτη φορά, και θα διεκδικήσει την πέμπτη θητεία του στο υψηλότερο διοικητικό πόστο του αθλήματος.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητισμός
Ποδόσφαιρο
UEFA
FIFA