Ηλεκτρονική Έκδοση

Κουβέλης: Δεν έχω στοιχεία για χρηματισμό βουλευτών

Στον εισαγγελέα Εφετών Π.Παναγιωτόπουλο που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος Δημοκρατίας κατέθεσε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο Φώτης Κουβέλης είπε ότι δεν έχει κανένα στοιχείο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία όμως -όπως σημείωσε- διαμορφώνει στοιχεία έντονης πόλωσης και απομακρύνει από την αντιμετώπιση των ουσιαστικών προβλημάτων της κοινωνίας και της χώρας. Επανέλαβε όμως ότι μέρος του πολιτικού συστήματος είναι προσδεδεμένο στην εξυπηρέτηση οργανωμένων ομάδων και συμφερόντων.

"Θεωρώ αδιανόητο να υπαρχει έλληνας βουλευτής που να αποφασίσει τι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με βάση τέτοια κριτήρια" είπε ο Φώτης Κουβέλης και σημείωσε ότι δεν έχει στοιχεία για αυτή την υπόθεση.

Ωστόσο, επανέλαβε τις δηλώσεις που έχει κάνει από το βήμα της Βουλής πρόσφατα λέγοντας: "είναι εύκολη η ανάγνωση όσων έχω πει, μέρος του πολιτικού συστήματος είναι προσδεδεμένο στην εξυπηρέτηση οργανωμένων ομάδων και συμφερόντων όπως συμβάσεις και άλλα συναφή του ελληνικού δημοσίου- είναι αυτοί για τους οποίους έχω μιλήσει εδώ και καιρό και τους ονόμασα χωροτάκτες της πολιτικής".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΔΗΜΑΡ