Ηλεκτρονική Έκδοση

Γραπτή δήλωση του Άντι Λίλα

«Σέβομαι και τιμώ τους Έλληνες»

Εξηγήσεις έδωσε την Παρασκευή (17/10) ο Άντι Λίλα για την συμμετοχή του στα επεισόδια του αγώνα Σερβία- Αλβανία, τονίζοντας πως δεν ήθελε να προσβάλλει τους Ελληνες καθώς τους σέβεται και τους τιμά.

 
Με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Λίλα διευκρίνισε πως συμμετείχε στα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα Σερβία- Αλβανία με σκοπό να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να απεμπλακούν από τους καβγάδες και όχι για να προσβάλλει τους Έλληνες.
 
Αναλυτικά η δήλωση του Λίλα:
«Θέλω να διευκρινίσω δημόσια, τόσο στην διοίκηση και στους οπαδούς της ομάδας μου, όσο και στους Έλληνες φιλάθλους γενικότερα, ότι ποτέ δεν θέλησα να κάνω οτιδήποτε που μπορεί να τους προσβάλει, εφόσον πάντα τους σέβομαι και τους τιμώ. 
 
Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνικής Αλβανίας και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και αισθάνομαι υπερήφανος και πολύ τυχερός γι αυτό. 
 
Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο που ιδρώνοντας βγάζω καθημερινά το ψωμί μου για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Το μόνο που επιθυμώ όταν αγωνίζομαι είναι η νίκη της ομάδας μου και στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας. 
 
Στον αγώνα με την Σερβία, πέραν της προσπάθειάς μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να απεμπλακούν από μια στιγμή έντασης για όλους μας, δεν είχα κανένα άλλο σκοπό. 
 
Αυτό που θέλω, είναι να αγωνισθώ με την Εθνική Αλβανίας στα τελικά του EURO στην Γαλλία και με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ευρώπη. 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣ Γιάννινα
Ποδόσφαιρο