Ηλεκτρονική Έκδοση

Δικαστικές περιπέτειες για τον Φάνη Χριστοδούλου

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αρμόδιο εισαγγελέα και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στον εισαγγελέα Πάρου οδηγήθηκε ο Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς χώρους μετά από καταδικαστική απόφαση σε βάρος του. Ο πρώην άσος του Πανιωνίου και της Εθνικής ομάδας, διαμένει μόνιμα στο νησί και είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας.

Ο Χριστοδούλου ενεπλάκη σε δικαστική διαμάχη με υπάλληλό του (Αλβανός υπήκοος) ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία και διεκδίκησε αποζημίωση.  Η ασφαλιστική εταιρεία  έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ  για τον εργαζόμενο την οποία ο πρώην μπασκετμπολίστας δεν αποδέχτηκε. Ο Αλβανός υπήκοος  με νέα αγωγή  πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση της τάξης περίπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους. Έτσι ο Χριστοδούλου συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αρμόδιο εισαγγελέα και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Δικαιοσύνη
Εργασιακά θέματα
Εργατικά ατυχήματα
Μπάσκετ