Έντυπη Έκδοση

* ΤΡΟΧΑΙΟ Π. ΡΑΛΛΗ

Τετ α τετ με τον ανακριτή ο οδηγός

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί ο οδηγός του μοιραίου smart που θέρισε τρεις ανθρώπους στην Πέτρου Ράλλη και τραυμάτισε ακόμη έναν ευτυχώς ελαφρά.

Το μοιραίο smart κατείχε άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο, πινακίδες και ΚΤΕΟ Το μοιραίο smart κατείχε άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο, πινακίδες και ΚΤΕΟ Κι ενώ αναμένεται το εξιτήριό του από το νοσοκομείο τις επόμενες ώρες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας που διενεργούν τις έρευνες για την ανείπωτη τραγωδία περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη ο 27χρονος οδηγός, αλβανικής καταγωγής, για να διαπιστώσουν αν οι ισχυρισμοί του περί κρίσεων επιληψίας είναι αληθινοί.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είχαν γίνει γνωστά, γιατροί και αστυνομικοί αναφέρουν πως ακόμη κι αν είχε υποστεί ο οδηγός κρίση επιληψίας η φονική πορεία που διέγραψε το αυτοκίνητό του δεν δικαιολογείται, καθώς από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες προκύπτει ότι το όχημά του δεν είχε αλλαγές κατεύθυνσης, αλλά κινούνταν ευθεία.

Ο 27χρονος οδηγός πάντως φέρεται να κατονόμασε από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο τον νευρολόγο που τον παρακολουθούσε στην κλινική «Αγιος Παντελεήμονας», όταν νοσηλεύτηκε εκεί έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο παρελθόν κατά το οποίο υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο οδηγός, που κόλλησε το πόδι του στο γκάζι και διένυσε αυτή την τρελή πορεία, είπε στους γιατρούς και τις ονομασίες των φαρμάκων που λάμβανε. Οι αξιωματικοί της Τροχαίας αναζητούν ήδη τους φακέλους νοσηλείας και ιατρικών διαγνώσεων, στο νοσοκομείο όπου ισχυρίζεται πως νοσηλεύτηκε, αλλά και τον γιατρό που του χορήγησε τη θεραπεία. Ακόμη κι αν ισχύουν τα παραπάνω, επισημαίνουν, ο ίδιος δεν θα έπρεπε να οδηγεί.

Στο μεταξύ από την έρευνα που διεξήχθη διαπιστώθηκε ότι το μοιραίο smart κατείχε άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, πινακίδες και ΚΤΕΟ, γεγονός που απορρίπτει το αρχικό σενάριο που ερευνούσαν οι Αρχές, ότι δηλαδή είχε ανασφάλιστο όχημα και για αυτό τράπηκε σε φυγή μετά τη σύγκρουση με οδηγό ταξί.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Τροχαία ατυχήματα
Τροχαία
Αυτοκτονίες/Θάνατοι/Δυστυχήματα