Έντυπη Έκδοση

Οταν συνεδριάζει η ΕΠΟ για την Εθνική...

Ούτε το όνομα του Αθανάσιου Κιουπκόλη μπορούσε να προφέρει ο Γιώργος Σαρρής, αλλά τον προσέλαβε ως βοηθό προπονητή στην Εθνική Νέων (και τον απέλυσε πριν κλείσει δίμηνο).

Δεν υπάρχουν 180 Ολυμπιακοί στο Κοινοβούλιο; Δεν υπάρχουν 180 Ολυμπιακοί στο Κοινοβούλιο; Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα πρακτικά του συμβουλίου της ΕΠΟ (δημοσιεύθηκαν στο soccerplus.gr), στο οποίο αποφασίστηκε η στελέχωση των μικρών εθνικών ομάδων. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρεται στο θέμα των νέων ομοσπονδιακών προπονητών και λέει:

- Σαρρής: «Για τους προπονητές των εθνικών ομάδων, όπως είχα πει εδώ και καιρό, είχαν καταθέσει αρκετά βιογραφικά. Ολα αυτά τα βιογραφικά τα πήρε ο κ. Ρανιέρι, τα εξέτασε, μου είπε ο άνθρωπος ότι τα είδε, πήρε κάποιες πληροφορίες, όμως δεν έχει πλήρη εικόνα, γι' αυτό θα ήθελε αυτούς που προτείνει να είναι μονοετές το συμβόλαιό τους, διότι στην πορεία μπορεί να διαπιστώσει ότι κάποιοι δεν του κάνουν...

»Οι προτάσεις του είναι: Στις Ελπίδες Τσάνας, Ιορδανίδης. Στους Νέους Τζαλακώστας, Κιουπκόλης, δεν βγάζω και τα γράμματα, δεν τον ξέρω κιόλας».

Κάποιος από το... βάθος της γαλαρίας του συμβουλίου ρωτάει τον Σαρρή αν έχουν τα απαραίτητα διπλώματα και ο πρόεδρος του απαντάει:

- Σαρρής: «Είναι προπονητές UEFA PRO και UEFA Α. Δεν το βγάζω καλά παιδιά, γιατί μου τα έδωσε γραμμένα ο ίδιος (ο Ρανιέρι)».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκος Προύντζος ρωτάει για την καταγωγή ενός προπονητή και ο Σαρρής του απαντάει: «Δεν ξέρω από πού είναι. Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι κ. Προύντζο; Οταν έρχεται ο Ρανιέρι και σου λέει ότι εγώ θέλω αυτό το team, είχε πάρει τους φακέλους, δεν πρέπει... αν έχουν διπλώματα ή όχι. Τι θα του πω εγώ; Ποιος είναι αυτός;»

Εχει απόλυτο δίκιο ο κ. Σαρρής. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Ρανιέρι πείστηκε μελετώντας τα βιογραφικά των Τζαλακώστα, Κιουπκόλη ότι θα πετύχουν στην Εθνική Νέων. Σ. Λ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια